Kropp, Kosthold og Velvære

Å gjøre noe for seg selv

I natt har vi hatt nok en natt med nattevåk, er noen tenner som presser på og ødelegger nattesøvnen til minstefrøkna. Og generelt er nettene korte for mor i huset. En smokk her, og litt amming der. Når man så står opp i otta, fordi frøkna ikke gidder å ligge i sengen lenger så blir man ganske trøtt og rimelig frynsete. Så i går skeiet jeg ut og spiste nesten en plate med sjokolade bare for å holde meg våken noen timer.

Så mens jeg lå å hørte på høststormen ute, og mann og barn sov fredfullt fant jeg ut at det var på tide å gjøre endringer. Så når frøkna skulle sove formiddagsduppen i dag hev jeg på meg joggeskoene og gikk en powerwalk i skogen, endte med å gå ca 1,5 km. Og når vi kom hjem tok jeg noen situps og knebøy. NÅ skal kroppen strammes inn og vekten ned, og jeg skulle vært slank igjen helst i går 🙂

I tillegg skal jeg neste uke til frisøren og få litt orden på den høysåtan som er på toppen her. Jeg går endten med håret i hestehale, i flette eller i en ball. Jeg er møkklei håret slik det er nå, samtidig som jeg er veldig glad i det. Og det som er så fint med en klipp, er jo at om man ikke blir fornøyd vokser det ut igjen 😉

Men jeg er veldig usikker på hvordan jeg skal klippe meg. Skal jeg gå for KORT (til å være meg) eller skal jeg bare klippe det opp litt.

megselvg

Husker at jeg alltid synes det var så deilig å få klippet det når jeg var yngre, men når det begynte å gro ut igjen savnet jeg det lange håret for da var det så uregjerlig.

DSC00043-1_edited

Mange år tilbake.

Nå skal man få orden på galskapen på toppen og kroppen så blir det nok bra.

Hvordan synes du jeg skal klippe meg? Gjør du noe for deg selv evt. hva? Hva er dine beste tips for å gå ned i vekt og stramme opp kroppen? 

Kommentarer
(Lest 57 ganger, 1 Lest i dag)

11 kommentarer

 • casakala

  Synes du var knallfin på bilde nr1, du kledde virkelig den frisyren 🙂 må til frisøren snart selv, ser ikke ut på huet 😉

 • fruroeim

  Hade du inte en plan på hur du ska gå ner i vikt? Du skulle väl skriva om det en gång i månaden? 🙂 För att gå ner i vikt så ska du för detförsta kutta ut chokladen och sen ska du träna. En snygg kropp kommer inte av att bara sitta och drömma utan måste kämpa för det. 🙂

   • fruroeim

    Mja, ser det mest som att man får planera och prioritera. Jag får till träning med en liten hemma, samtidigt som jag lagar mat, städar, trimmar hunden och träffar folk. Igår hann jag inte med att träna så jag träna kl 1 inatt när jag ändå var vaken 😉

 • Line Merethe

  Jeg gjør også som deg, enten i hestehale eller en ball bak på hodet. Men det er mer fordi jeg mister så utrolig mye hår og det er mer praktisk da minstemann drar meg i håret rett som det er 🙂 jeg har kuttet ut godteri og brus, og har gått ned 1,5kg på halvannen uke. Har veldig lyst til å starte på lavkarbo, men syntes det blir mye styr når man må lage to forskjellige middager.

 • Anita Løtveit

  Du kledde utrolig godt kort hår! Men du er jo pen uansett, gjør det du føler blir rett 🙂 Det kommer du lengst med.

  Jeg har veldig god erfaring med Grete Roede kurs og mat. Har skrevet litt om det på bloggen min også, ta en titt innom der vist du vill 🙂 Alotveit.blogg.no! Greteroede.no har mangen sunne og gode oppskrifter 😀
  Prøver selv å gå ned i vekt, og har kuttet ut: Is, snop, chips, sjokolade, nugatti, popcorn, Brus og kjeks! Så langt fungerer det veldig bra 🙂
  Lykke til! Heier på deg 😀

 • Emagnergard

  Tycker den första bilde är fin, men den sista också. 🙂 Duktig du är som försöker träna trots tre barn. Tror det är skillnad å hur mkt tid man har med ett och tre barn också. 🙂

  Och för mig funkar det fint att kommentera. 🙂

 • kathrine

  Jeg har også tre barn + en mann som jobber mye borte men har begynt å følge med på hvor mye kcal jeg får i meg (ligger på 1395 om dagen nå) byttet ut lett til ekstra lett melk, fullkorns pasta, karbonadedeig og litt forskjellige sunnere alternativer! Jeg har også funnet barer med lite kcal i fra kellogs (i forhold til de med over 200 i en) prøver å være ute å gå minst 1 time i masse opp og nedoverbakker. (Har som regel med vognen, og det er super trening) så tror man bare må sette seg mål. Har selv gått ned 12.4 kg på nesten 7 uker 🙂 lykke til med vektnedgangen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.