Barneklær og utstyr,  Shopping,  Sponsing og Samarbeid

Addnature – for deg som elsker å være ute i naturen

ANNONSE

God Tirsdags morgen alle sammen. Her er hverdagen snart komplett. Lillesøster er i barnehagen og i morgen starter de to største på skolen. Og jeg synes det er like rart hvert år. For når skolen starter er det nesten over natten kaldere på morgen og om natten. Men det er helt innafor for min del for jeg elsker høsten.

Og når høsten kommer, da går det raskt mot vinter og kulde. Og man må begynne å tenke på utstyr til barn og voksne. Om sommeren vokser ungene som ugress. De klærne som faktisk var litt store før sommeren kan gjerne være små når høsten kommer. Så jeg anbefaler å ta en titt i skapene om ikke så alt for lenge.

Vi er glade i å være ute med ungene, og ungene selv elsker å leke ute. Utforske, klatre og lære seg nye triks i naturen. Vi har gode tur muligheter nesten rett utenfor døren vår. Og ski-leik anlegg som det tar 15 minutter å gå til (5 min å kjøre). Og her er det stadig arrangering av bursdager o.l. Og da er det viktig med godt utstyr.

En butikk jeg så vidt har hørt om før har fanget min interesse, for de selger friluftsklær. Den heter Addnature. De har virkelig noe for en hver friluftsfantast. Det er masse der innen camping, friluftsliv, klatring, svømming, løping, yoga og sykling for å nevne noe.

Min store drøm i år er å få tak i utstyr til å stå på ski. Vi har skiløyper som går rett nedenfor huset vårt. Og lysløypa ikke så langt unna. Og det har vært en drøm de siste 10 årene, men jeg har vært gravid eller ammet disse årene. Men nå er minste så stor at en tur på ski er faktisk noe som er innen rekkevidde. Jeg her lagt min elsk på noen skibukser hos Addnature. Og akkurat nå er det stort sommersalg hos Addnature, så om du trenger noe nytt til høstens friluftsliv bør du forte deg inn og klikke hjem i postkassen din.

Addnature

Les også: 10 morsomme vinteraktiviteter for voksne og barn 

Hvor kjøper du friluftsklær? Har du handlet hos Addnature?

Kommentarer
(Lest 176 ganger, 1 Lest i dag)

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.