Klær og tilbehør,  Sponsing og Samarbeid

Aldri mer kjedelig hjemmemamma

//sponsede klær og veske//

Jeg har lenge tenkt på at jeg sal gå mer i skjørt da jeg synes det  er så fint på andre. Også er jeg rett og slett møkklei av joggebukser og har lovet meg selv at jeg skal komme meg ut av de fæle utvaskede klærne og bli en mer pyntet mamma. Det skal ikke så mye til før man føler seg litt bedre og litt mer fresh.

Og da passet det fint at jeg fikk pakke i posten her om dagen fra Me & I.

me1

me2

Skjørt og genser fra Me&I. Veske fra Amvina

me3

Det var litt utenfor komfort sonen å gå i skjørt, men absolutt noe jeg kan bli vant til. Det kan heves for å bli kortere og det kan bli lenger, men jeg synes at knehøyt er nokså perfekt lengde.

Dette er nydelig myke plagg, som holder passformen om du sitter, løper eller går mye i løpet av en dag, perfekt både på jobb, fest og på fritiden 🙂

Genseren har et vakkert hjerte i nakken.

2014-08-27 12.22.40

Anrekket kan du få kjøpt enten direkte fra selger eller ved å ha et party.

Jeg skal ha et party om 2 uker, så om dette er noe du kunne tenke deg å være med på så send meg gjerne en mail post@frujacobsen.no, det er lov å ha med en venn 🙂

Hva synes du om dagens antrekk? Liker du å gå i skjørt?

Kommentarer
(Lest 70 ganger, 1 Lest i dag)

10 kommentarer

 • Kristina Hansen

  Jeg var verken kjole eller skjørt-jente før, men da jeg jobbet i LO kom sansen for kjoler, og nå siste året for skjørt. Men jeg er kresen på fasongen da, er ikke alt som kler alle 😛
  Jeg digger mønsteret og designet på skjørtet ditt, det var knallfint, og ikke minst du! <3

 • Camilla Marie

  Så flott du ser ut! Er ikke akkurat ofte jeg går i skjørt selv, men har begynt å gjøre det innimellom. Viktig å pynte seg og føle seg litt vel 🙂 Liker veldig godt klær fra Me and I. Bra kvalitet og behagelige stoffer. Har ikke hatt så mye derifra selv. Mest til barna da men. God helg til deg!

  • Fru Jacobsen

   Jeg er super positivt overrasket over hvor gode de klærne er til voksne, er liksom vant til at man må lide litt for skjønnheten med andre merker om man skal ha litt stilige klær. Disse var bare herlige. Jeansen også 🙂

 • Linda C. Hagen - Absolutt hjemme

  Du var kjempefin! Ser ut som et veldig behagelig skjørt. Skjørt er igrunn veldig deilig å ha på seg. særlig sånne elastiske. Og så er man litt fin også liksom. Jeg skal snart kjøpe meg noen skjørt, for jeg må oppgradere garderoben min litt nå:) takk for tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.