Hobby/Fritid, Mammatips, Personlig, Shopping, Sponsing og Samarbeid

ANNONSE: BGAminner.no – lagre minner digitalt

Alle som er født før digitalkameraets tid husker foreldre som løp rundt med kameraer som måtte byttes film på, eller digre videokameraer med tykke små videofilmer inne i. Så måtte man sende inn filmen i kameraet og fikk bilder og negativer tilbake. Jeg husker vi hadde masse bilder i en skuff som jeg kunne sitte i timesvis å se på som liten. Og det var det beste jeg visste. Jeg husker jeg lurte på hva negativene kunne brukes til. Og nå har man en løsning på det, man kan få bildene fra man var liten inn i den digitale verdenen.

Og på kvelden kunne man benke seg i sofaen med en VHS-adapter og se filmene som var tatt opp i løpet av dagen.  Og før den tid var det smalfilm. Men disse kan ikke spilles av i dag. Det funker ikke. Og det finnes knapt noen som har en VHS spiller lenger. Og om man har så er det ikke så mange som kan kobles til de nye typen tver. Og da ligger de og støver ned, og minnene får man ikke sett på.

I dag bruker vi mobilen og digitalkamera til både bilder og videoer. Så overføres de lett til PC, og man laster opp på nett eller til en ekstern harddisk.

bgaminner.no

Dette er ikke så lett med VHS-filmer og smalfilmer. Men det finnes det en måte å gjøre noe med. Man kan sende både VHS, smalfilm, Lysbilder og kassetter inn til BGAminner.no også overfører de det til digitale filer! Tenk om man har en kassett som man laget som barn, og tok opp morsomme ting på. Nå kan man få de digitalt og spille de av for barna sine.

Svigermor har gjort dette med en del filmer allerede og jeg vet hun har en kassett med pappaen sin som synger som hun gjerne skulle hatt digitalisert. Så det spørs om ikke hun får det i bursdagsgave i år. Det hadde betydd mye for henne.

Har du noen fotominner du kunne tenke deg å digitalisere hos BGAminner.no?

Kommentarer
(Lest 182 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “ANNONSE: BGAminner.no – lagre minner digitalt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.