Barneklær og utstyr, Barnevogner, Sponsing og Samarbeid

ANNONSE: Diono Quantum – Konklusjon

Nå har jeg trillet MANGE turer med vår nydelige Diono Quantum. Det er virkelig en stor favoritt blant alle vogner jeg har testet oppigjennom. Sportsdelen er stor og god, og vår lille store 2,5 åring har super plass i vognen. Jeg ELSKER at jeg kan ha han mot meg. Det samspillet mens vi går turer er herlig. Vi kan snakke om det vi ser og vi virkelig nyter trilleturene.

Den er også meget enkel å snu kjøreretning, slik at man kan endre raskt om barnet ikke lenger ønsker å fokusere på den som triller. Men heller vil se rundt seg. Solen er ikke noe problem om du bruker den som bag- eller som sportsvogn, da den er kjempe stor og beskytter godt.

Diono Quantum

Sitteputen i vognen gjør den myk og god å sitte i, og gir ekstra støtte. Også er det enkelt å ta den ut for en liten vask.

Diono quantum er også perfekt ferie vogn når man har mange barn. Den tar liten plass sammenlagt i bilen, og når man går rundt i parker o.l. har man plass til ALT man trenger under vognen i den store kurven. I sommer brukte vi den i dyreparken, og da hadde jeg en bag med skift til oss ALLE seks i familien. Jeg hadde drikkeflasker til alle mann, og en pose med litt mat og snack. Og enda var det plass under vognen.

Jeg gruer allerede for den dagen jeg ikke lenger trenger vogn til minstemann, for hvor i alle dager skal man gjøre av alt man har med seg liksom?

Jeg har selv aldri brukt den som bagvogn da minstemann var for stor allerede når vi fikk vognen. Men jeg tok et bilde når den var gjort om slik at dere kunne se. For det er så genialt med denne vognen. Den gjøres om til bagvogn på 1,2,3.

Bagen er romslig, lun og myk. Og det er god plass til en vinterpose i den. På bildene har jeg tinkafu sin lammeullspose i vognen. Og den passet perfekt. Både med fargesammensetning og passform.

En annen ting som er supert på denne vognen er at det ikke er noe problem om kona er liten og mannen er høy. For styret heises opp lett som bare det. Og selv min mann som er nesten 2 meter med sko på hadde en behagelig trillestilling, og DIGGET å trille denne vognen. For de lange bena sparket ikke borti noe når han gikk og styret var høyt nok til at han slapp å kroke seg i ryggen for å gå. Samt at det er litt kraftig designet så han hadde et behagelig grep.

Håndleddsreimen er også gull i bratte nedoverbakker, spesielt for meg da jeg sliter med grepet til tider. Så jeg var sikker på at jeg ikke glapp vognen ned bakkene.

Som jeg nevnte i det første innlegget mitt, så er det fortsatt regntrekket som er det største minuset på vognen. For disse nymotens gjennomsiktige regntrekkene blir så tette, og jeg føler at luftsirkulasjonen ikke blir godt nok. Så jeg har ikke brukt denne trekket på vognen. Men jeg tok et bilde slik at dere kunne få se hvordan det ser ut.

De er pene å se på, men virkelig ikke praktiske. Litt kjølig ute så er det umulig å bruke, da det blir så stivt.

Fordeler ved Diono Quantum:

* Vendbar

* Stor sportsdel så selv store barn sitter godt

* Swivel hjul

* Stor kurv under

* Høy max vekt så den kan brukes lenge

* God kallesje som dekker godt

* Ergonomisk (for de som liker det)

* God justering på håndtaket

* Lufthjul bak

* Liten sammenlagt

* Bag og sportsdel i en, slipper å lagre masse ekstra greier

* Legges sammen lett med en hånd, og settes opp med en hånd

* Låsbare forhjul

Negativt om Diono Quantum:

*  Eva hjulene (I norge følger det med lufthjul bak, sett på de med en gang da er den nydelig å trille)

* Regntrekket

* Bremsen kan henge seg opp litt, men litt lirking så er den tilbake til vanlig

* Kan ikke legges sammen med sportsdelen på

Mange flere fordeler enn bakdeler der altså. Så skal du gå for en vogn som har alt så er dette virkelig den du burde gå for. Den er nydelig på senter, i parker OG den kan jogges/power walkes med. En allsidig vogn.

Har du prøvetrillet en Diono Quantum?

Kommentarer
(Lest 188 ganger, 1 Lest i dag)

1 thought on “ANNONSE: Diono Quantum – Konklusjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.