Barneklær og utstyr, Barnevogner, Sponsing og Samarbeid

ANNONSE: Diono Quantum – den perfekte barnevognen?

Jeg har hatt noen vogner opp igjennom min tid som mamma. Her kan du lese om fler av våre barnevogner. Og enda her jeg ikke lagt inn alle, men det kommer.

I mange år har jeg samarbeidet med Amvina. De fører merker som SkipHop, Vinter & Bloom, Happychick, Nattou, Diono, og Doona. Denne gangen var jeg så heldig å få teste Diono Quantum! Helt fra første gang jeg leste pressereleasen så var jeg solgt. Jeg var rett og slett forelsket i denne vakre vognen. For utseendet på denne er bare vakkert.

Jeg har prøvd utrolig mange vogner, og de fleste er gode på hver sine områder. Jeg falt veldig for Diono vognen fordi den passer barn opp til 22 kg! Og med mine store barn er det gull. Selv om de fleste vogner tar langt flere kiloene enn de 15kg de er testet for. Men når den er testet for 22 kg, så tåler den iallefall en del mer. Designet på den gjør det også lett å bruke handlekurven, noe som er et MUST!

I de Nordiske landene får man med to sett med bakhjul, et sett EVA og et sett luftfylte. Personlig liker jeg lufthjulene best. Da fjærer vognen litt mer, og man får en fantastisk trille tur. Jeg snakker av erfaring da jeg har gått 5-10 km med den daglig.

En av mine favoritt ting med vognen er at den er vendbar. Lillebror er 2 år, men jeg liker å kunne ha han mot meg, så vi kan kommunisere om hva vi ser når vi går tur. Og han liker best å se mamma når han er på tur, så det passer oss begge perfekt.

På Diono sine nettsider står det 5 grunner til å ELSKE Diono Quantum vognene, de tenkte jeg å oversette til dere her:

Klar for eventyr:

Med en enorm handlekurv, super gode hjul og den blir liten sammenlagt. Quantum er klar for en tur i nabolaget eller en reise rundt i verden.

Sunn fornuft:

Hvorfor lage to deler, når en kan gjøre alt: Babybag, sitte rett opp, mot foreldrene eller fremover vendt. Det er ditt valg.

Mini aha-opplevelser:

Full av små ideer som utgjør en stor forskjell. Inkludert godt merkede berøringspunkter så du alltid vet hva du skal trykke på.

Alle årstider:

Solen flytter alltid på seg, så med Quantums unike 4 lags kallesje dekker den setet uansett om den er lagt halt bakover eller sitter rett opp.

Frihet:

Med de medfølgende adapterene kan du festet bilsetet på vognen og vipps er du klar for en tur på 1,2,3!

Diono Quantum

Nå har jeg testet vognen en stund, både med og uten lufthjul. Og jeg er helt klart mest glad i lufthjulene.

Jeg har også testet den på snø, is, i regn og på tørre vårveier med masse grus. Og den kommer seg frem over alt. Når snøen her har gitt seg helt skal den få være med opp i skogen, så får vi se hvordan den tar seg frem oppi terrenget.

Om jeg skal trekke frem det jeg synes er negativt med vognen må det være regntrekket som følger med. Jeg føler at disse plasttrekkene blir for tette. Det blir kondens og om det er kaldere enn +10 ute er det umulig å få på vognen fordi det blir så hardt og stivt. Så jeg vil anbefale å ha et annet trekk til vognen. Som ikke tar opp halve handlekurven når man er på tur. Jeg har Vinter & Bloom sitt til min.

Det er også GOD plass til vognpose, selv med en stor 2 åring i vognen. Her har jeg en fra LilleLille, men jeg har også brukt Tinkafu sin ullpose i vinter, og det var god plass.

Et superpluss for oss er også håndtaket. Min mann er nesten 2 meter og jeg er ikke mer enn 168 cm. Det betyr at han trenger HØYT håndtak, mens jeg trenger et lavere. Og på denne kan man variere det i mange ulike hakk, slik at du ikke må være enten mega høy eller bitteliten for å kunne ha en behagelig trilletur.

Du får kjøpt Diono Quantum hos Mimmis, Babybanden, Babyshop, CDON og Lekmer her i Norge.

Du får Diono vognen i to modeller: Quantum og Quantum classic som har skinndetaljer og litt mer utstyr som følger med.

Har du hørt om Diono Quantum?

Kommentarer
(Lest 258 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “ANNONSE: Diono Quantum – den perfekte barnevognen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.