Klær og tilbehør, Sponsing og Samarbeid

ANNONSE: Footway – Beste skoutvalget på nett

Footway må være den beste skobutikken på nettet for oss som ELSKER sko. Jeg har alltid hatt skodilla, og har hele livet alltid hatt mengder av sko. Men etter jeg ble mamma har det for det meste gått i behagelige joggesko. Så det var utrolig deilig å bestille seg noen vakre sko som jeg kan kombinere med masse antrekk.

Jeg fikk skoene i Desember, og hadde planer om å dele med dere da. Men så kom småbarnslivet og gav meg en realitycheck, så det måtte utsettes litt. Men, NÅ skal jeg vise dere. For de er så lekre.

Footway S.Oliver

Disse støvlettene fra S.Oliver traff meg midt i hjertet. De er litt utenom det vanlige. Og kan enten brukes oppover leggen eller brettes ned som ankelstøvletter. Jeg elsker det at de ligner boots i fasongen og de passer til så og si alt. Om du er pyntet til selskap eller med jeans.

Footway støveletter

Jeg gleder meg til å bruke de enda mer når våren kommer, for nå som det er snø og kaldt blir de litt vel glatte. Men de er allerede brukt på familiejulebord, sammen med et pent skjørt og overdel.

Og som den skoelskende jeg er, så er pumps noe som er utrolig viktig å ha i samlingen. Og skoene fra Xti er så nydelige. Og de har masse små detaljer som gjør skoen ekstra spesielle.

Footway Xti

Sålene puster, og jeg blir ikke sliten i foten av å gå i de. Det at de er laget med disse detaljene gjør at de er et blikkfang. Og de passer til alle antrekk. Jeans, skjørt, kjole, spiller ingen rolle.

Footway pumps

Jeg er storfornøyd med service og utvalg hos Footway. Jeg har handlet der tidligere også, og like fornøyd da. Så dette er en nettbutikk jeg virkelig setter høyt i kurs. Også har de sko i ALLE prisklasser. Til både damer, herre og barn.

I tillegg har de fantastiske betingelser som:

PRISMATCH: Finner du samme sko billigere et annet sted får du den til samme pris hos dem.

180 dager åpent kjøp: Det vil si at du har et HALVT ÅR på deg om du ikke er fornøyd.

GRATIS RETUR: Vil du ikke ha skoen allikevel? Ta kontakt med de og du kan sende de tilbake helt gratis!

PSST! Akkurat nå er det stort salg hos Footway! Klikk deg inn og klikk et par nye sko hjem i postkassen. Hvem sa at ikke hverdagsgleder ikke kan kjøpes?

Kommentarer
(Lest 284 ganger, 1 Lest i dag)

9 thoughts on “ANNONSE: Footway – Beste skoutvalget på nett

  1. Å de skoa var bare rålekre! Måtte klikke meg inn og se, men dessverre var de ikke i størrelsen min. Men de var jo superfine, og dessuten rimelige nå på salg!

  2. Jeg digger Footway! Enklere finnes det ikke og de er råkjappe på returer også. Gjort det 1 gang for noen år siden.

  3. Jeg har et steg igjen for ¨kjøpe sko på nett. Jeg må prøve meg frem og finne de som er akkurat passe til min fot. Jeg må nok ta syvmilsteget en dag, – fordi jeg hater å bruke tid i butikker også fordi mange kollegaer handler sko på nett og sier at det er kjekt. Utvalget er større, man får det rett hjem og returlappen ligger med. Om det ikke skulle passe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.