Klær og tilbehør, Sponsing og Samarbeid

ANNONSE: Jeg vil danse mot vår på ball

Våren nærmer seg med stormskritt, og alle vet at vår er ensbetydende med konfirmasjon, skoleball og ikke minst bryllup. Og da er jo det store spørsmålet, hva skal man ha på seg?

Men det trenger du ikke å tenke på mye lenger. For i mange år har jeg sittet å siklet på nydelige kjoler inne hos JJ’s House. De har absolutt alle typer kjoler. Om du vil ha en veldig enkel en, eller en med masse skjørt og bling så er dette stedet for deg. Altså jeg kunne kjøpt en sånn kjole bare for å ha den til pynt på soverommet jeg altså. Jeg ELSKER kjoler.

Ball
Altså denne kan man jo gifte seg i?! Gosj, jeg tror jaggu vi må gifte oss flere ganger slik Jenny Jensen har gjort. Selvfølgelig med en ny kjole hver gang 😉

De har virkelig alt fra Ballkjole til badetøy og interiør. Du får alt du trenger til det perfekte antrekket der. Både tilbehør til ballkjolen, sko til jeansen og nydelige hatter som matcher badedrakten. Så det er bare å reise ned på rivieraen og gli rett inn som en av kjendisene.

Her får du både billige og dyre kjoler, og akkurat nå er det salg på masse utvalgte varer. Så her kan du virkelig gjøre et kupp til årets festligheter. Kanskje trenger datteren kjole til konfirmasjonen og ikke ønsker bunad? Da er virkeli dette butikken du bør titte innom.

Når mammakiloene mine er vekk, skal jeg virkelig unne meg en kjole herfra som et klapp på skulderen til meg selv for job well done!

Ball

Så nå skal jeg drømme meg bort på ball litt til mens jeg klikker meg igjennom ørten kjoler, og drømmer om at de en dag blir mine.

Har du hørt om JJ’s house? Er du glad i kjoler?Vil du danse på ball?

Kommentarer
(Lest 152 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.