ANNONSE: Lampegiganten.no – Gjør livet lysere

Lampegiganten.no: Over 10 års lidenskap for lyset og over 10 års 100 % kundeorientering: Europas mest suksessrike Onlinehandel for lamper og lys

ALLE trenger lamper. Om du bor i en liten leilighet på 50 kvadrat eller en Villa på 500 kvadrat så trenger man lamper i huset. Men hva skal man velge da? Bør man ha led, eller vanlig? Hvilken stil skal man ha? Det er en haug med spørsmål som dukker opp når man skal kjøpe lamper.

Og kanskje endrer stilen i hjemmet seg gjennom årene. Jeg kan iallefall med hånden på hjertet si at her har stilen endret seg VELDIG på de 10 årene vi har bodd her. Men en ting er sikkert, en flott lampe kompletterer stilen i hjemmet. Og da er Lampegiganten.no virkelig nettbutikken du trenger.

Lampegiganten har lamper for alle faser i livet. Fra livets spede begynnelse på barne rommet, til barna er voksne og man skal finne sin egen identitet igjen. Jeg personlig er veldig fan av Tiffany-lampene, og endelig har jeg funnet en nettbutikk som selger de. Så de skal på min ønskeliste til jul og bursdag. De skaper så mye stemning rundt seg, og gjør rommet på en måte.

Det er ikke mange som har samme stil som meg på min alder, men men….

Lampegiganten.no

Jeg ELSKER engler i alle former, og denne her står virkelig på min ønskeliste. Også den nydelige Lucialampen som de kjører giveaway på rundt juletider hvert år. Jeg tror jeg har deltatt minst 10 ganger for den er sååå lekker. De har en drøss lamper til ALLE. De har alt fra kjempe billige til kjempe dyre om du heller vil ha det. Det skal ikke stå på utvalget.

De fører alle typer innen innebelysning, utebelysning, lyspærer, takvifter bare for å nevne noe. Du MÅ ta turen innom for å finne dine favoritter. Jeg har funnet en haug som skal på ønskelisten, også håper jeg at noen av de snart dukker opp i min stue.

PSST! Følg Lampegiganten.no på facebook for å få med deg unike tilbud og giveaways.

Har du handlet hos Lampegiganten.no før?

Kommentarer
(Lest 147 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.