Notice: Trying to get property of non-object in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Sponsing og Samarbeid

ANNONSE: LED Strips, en trend på ungdomsrommet

Om du er aktiv på Instagram har du nok sett sukkersøte barnerom i duse farger, med matchende leker og tilbehør. Og mammapolitiet roper høyt om barn som ikke får lov til å utfolde seg og at farger er et viktig stimuli.

Men noe du ikke ser så ofte på instagram er ungdommens rom. Hvordan har de det egentlig?

En trend blant ungdom er for tiden: LED Strips! Og jeg må jo si at det er fascinerende å se på disse blinkende lysene og kreativiteten mange har med de. Selv om jeg personlig ikke hadde klart disse blinkende lysene selv. Men det gir en skikkelig kul effekt når rommet er mørkt. Så jeg forstår godt at ungdommene synes det er kult når de har venner på besøk, og hører på musikk ol.

Hos Ledlyskilder.no får du kjøpt alt du trenger til å komme i gang med å style ditt rom. Kanskje er det pappaen i huset som trenger en “mancave” med PC, PlayStation og en TV til å se fotballkamper. Eller kanskje det er ungdommen i huset som vil ha en forandring og ønsker å gjøre rommet med sitt eget preg.

LED Strips

Hos Ledlyskilder finner du også LED Strips i varme toner uten farger. Utrolig flott i feks glass-skap og vitrineskap. Eller kanskje rundt speilene. Eller bare i taket på badet for å få en litt mer avslappet stemning når du skal ha egentid fra hverdagens mas og jag?

De her også vanntette LED Strips slik at du kan pynte opp ute. Kanskje har du et hundehus eller et rekkverk du vil skal skape stemning ute? Eller hva med på verandaen om du ønsker å ha litt belysning på den utover mørke høstkvelder. For man kan jo strengt talt bruke verandaen hele året. Man må bare forandre litt på tilbehøret.

Dette er hva butikken selv skriver om LED Strips:

Dette er en helt spesiell form for produkt innenfor LED kategorien, og det er viktig for oss at du finner den typen strips som passer til akkurat ditt formål.

Derfor har vi delt produktene inn i flere forskjellige kategorier slik at det blir oversiktlig og lett for deg å finne frem. Her kan du altså finne gode LED strips med pent og stilig lys til enhver anledning. Du vil også kunne kjøpe det tilbehøret du skulle trenge så det blir så lett som overhode mulig å anvende dine nye strips. Strips skaper en helt spesiell stemning og derfor tilbyr vi mange forskjellige former for design og farger.

Stripsene kan anvendes så å si overalt, og det er kun fantasien som setter grenser for bruksområdene. For eksempel er våre strips perfekt til festlige anledninger.

Så hva venter du på? Løp og kjøp. 

Liker du LED Strips trenden?

 

Kommentarer
(Lest 146 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.