Barneklær og utstyr, Sponsing og Samarbeid

ANNONSE: Lekmer- alt til ditt barn på et sted

Rett før jul var jeg så heldig at jeg fikk en koselig mail fra Lekmer. Og med barn i alle aldre var jeg ikke sen om å takke ja til et lite samarbeid. Men så kom vannkoppene å banket på døren, sammen med andre ulike sykdommer. Og da ble det prioritert å være sykepleier for ungene i stede, og PC ble nedprioritert.

Jeg har handlet mye fra lekmer de siste årene. Så det var rett og slett fordi jeg VET at de er rå på kundebehandling, og at de lett retter opp i evt feil. Så det er en nettbutikk med stort utvalg og god service. Så det er ingenting å si på det.

Denne gangen falt valget på to ulike produkter. En fordi for meg er julen disney. Jeg har julepynt i Disney, så da MÅTTE jeg ha kalender til ungene i samme. Og det er en kalender man kan ta frem år etter år. Og det liker jeg veldig.

lekmer, disneykalender

Denne har jeg ønsket meg siden jeg la øynene mine på den første gang. Så når jeg endelig fikk muligheten så ble den klikket hjem. Hvem kan vel motstå Disney i julen? IKKE jeg iallefall. Det er 24 ulike små bøker med koselige julehistorier. Snakk om å komme i stemning da!!

pensko, lekmer

Frøkna på 7 år hadde ikke pensko. Og syntes egentlig det var dårlig gjort at søsteren på 4 hadde to par. Så jeg har lett etter noen jeg synes er fine, som også kan brukes til hverdags. Slik at man ikke kaster bort penger på sko som brukes 2 ganger så er de for små. Jeg liker ikke sånt. Bruker jeg masse penger på sko skal de ikke bli for små i skapet.

Lekmer har ikke bare leker og interiør til barnerommet, men de har barneutstyr, barneklær og barnesko. Og ikke nok med det, de har egen outletavdeling hvor du kan spare MYE penger.

Jeg har handlet MYE til vognene mine der, for de ligger stortsett lavest i pris.

Har du handlet hos Lekmer før?

Kommentarer
(Lest 153 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “ANNONSE: Lekmer- alt til ditt barn på et sted

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.