Barneklær og utstyr,  Sponsing og Samarbeid

ANNONSE: LilleLille, en verden av farger og glede.

Når størstemann var liten sparket han av seg dynen sin hele tiden, og han hatet å sove med sokker. Jeg prøvde et uendelig antall med slike soveposer til å ha armene i mellom. Men han ble liksom ikke venn med de. Helt til jeg fikk en nattpose fra LilleLille i hus. Den var fylt med ull og holdt han varm og god selv om feks fikk lekkasje i bleien. Helt supert!

De har så mye flott i nettbutikken sin, og jeg digger stilen. At de i tillegg bruker økotex tekstiler gjør at det også er supert for miljøet. Men dessverre for oss som enda er småbarnsmødre er de som satte ideen frem i livet et annet sted i livet nå. Med fulltids jobber, større barn, og fritidsaktiviteter. Og om man skal få til et familieliv oppe i det hele så må man ta noen valg, og det vanskelige valget er tatt. LilleLille legges ned.

Men for de som NÅ er småbarnsforeldre gjør dette at de kan gjøre fantastiske kupp! For alt i nettbutikken er nå på 50% rabatt! Altså kan du få fantastiske produkter som vognposer, sengekanter, smekker, forkler ol til halve prisen av hva det hadde kostet. Så her bør du virkelig slå til.

Om LilleLille:

LilleLille kom til verden våren 2006 på Bakklandet i Trondheim, med Berit og Gry som stolte foreldre.

Ideer og design så dagens lys etter flere treff med ammende mødre og livlige energiske barn. Det ble fort klart at flere av oss ønsket det lille ekstra ved produkter, i form av design og funksjonalitet. Dermed plantet vi oss ved hver vår symaskin…..

Budskapet vårt er i det store og hele å forenkle hverdagen til småbarnsforeldre med gode funksjonelle produkter, og sette farge på tilværelsen med flotte farger og design.

Vi designer alt fra egne tekstiler til utforming og funksjonalitet av produktene. Der legger vi vekt på flotte detaljer med høye krav til kvalitet og praktisk komfort.

Velkommen til LilleLille, en verden av farger og glede.

Salget har allerede vært en stund, så fort deg om du vil sikre deg noen av de flotte produktene. Hadde det ikke vært for at mini er så stor så skulle jeg bestilt vinterposen, men jeg tror ikke han bruker spesielt mye vogn til vinteren dessverre.

Og til deg som lurer på om posene passer til større barn, så har minsten her fått LilleSommer, og har god plass. Og han bruker 104 i klær.

Bruk kode: CA3EEF44 i kassen for å få 50% på prisen

Skal du sjekke ut salget hos LilleLille?

Kommentarer
(Lest 198 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.