Ukategorisert

ANNONSE: Nydelige Pomp de lux barneklær

Før jul var jeg så heldig at Kaspian fikk en nydelig skjorte. Den er fra  Pomp de Lux, som ble en del av hans juleantrekk. Og han ble så fin i den.

Den var med tversoversløyfe og det hele.

Jeg er egentlig ikke noe glad i skjorter på småbarn da de fort kan føles stive eller hindre litt av bevegeligheten til barnet. Men denne var nydelig myk, og satt som et skudd.

Skjorten kan enten brukes som en ren penskjorte til dress, eller du kan røffe den opp litt med å bruke den til f.eks jeans. Kaspian elsker skjorten sin og kommer stadig med den i hånden og vil ha den på. Og ikke minst tversoversløyfen, den går han stadig med selv uten skjorten.

pomp de lux, skjorte
nor

Jeg ELSKER klærne til Pomp de lux, de har liksom det lille ekstra og de er så nydelige å se på. Det finnes ingenting å utsette på de. Og jeg skulle gjerne fylt opp hele skapet til ungene med kun de klærne. Også har de klær helt opp i str 170, så man kan matche ungene kjempe lenge. Og det synes jeg er så gøy!

Klærne er av god kvalitet OG de tåler tørketrommel uten å krympe masse! Det er et must for oss med småbarn altså. Tror alt går i den noen ganger.

PSST!

Og du, om du er rask nå så er det 50 – 70% i nettbutikken, så du kan gjøre noen flotte kupp til både de minste og de litt større barna. Det skal iallefall jeg gjøre. 

Kjenner du til Pomp de Lux?

Kommentarer
(Lest 171 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.