Barneklær og utstyr,  Sponsing og Samarbeid

ANNONSE: Personlige gaver er vakkert

For en god stund siden fikk jeg forespørsel om et samarbeid med Byhappyme. Og når jeg fikk tatt en titt på siden dems var jeg ikke sen om å svare ja. For er det noe jeg brenner for så er det fine og personlige gaver, men som kan brukes. Gaver som står å støver ned er ikke min personlige favoritt.

Så i samarbeid med dem fikk jeg barnebestikk med navn til de to minste. Jeg tenkte jo det at de to største var for store, men det tok jeg feil. Er det noen som ble fornærmet så var det de største. De synes det var blodig urettferdig at de har bestikk med navn på. Akk, denne søskenkjærligheten altså. Og det kan taes i oppvaskmaskinen uten at skriften forsvinner, og bestikket er like pent, vask etter vask.

personlige gaver, bestikk med navn

Så er det en side jeg skal bruke når jeg trenger en dåpsgave, eller en litt ekstra fin bursdag/julegave er det disse. Personlige gaver er så vakkert. Bestikket kom pent pakket inn i nydelig hvit papir med rosa silkebånd på Karoline sin og blått på Kaspian sitt. Så du slipper å tenke på innpakkingen også. GULL i en stresset hverdag.

Jeg vet det er mange som kvier litt for å gi personlige gaver. For kanskje mottaker ikke liker det, eller om det kan være en bruksting man gir bort til slike anledninger. Og det kan det helt klart være. Beste gavene ungene mine fikk til dåp var de vi kunne bruke. Smykker, bestikk, servise ol.

De har i tillegg flotte smokker med navn, navnelapper, tilbehør som smokkesnorer og bamser. Og ikke minst gaver og gavepakker med navn slik at du kan gjøre det skikkelig personlig. Og det elsker jeg, personlige gaver man kan ta i bruk og som ikke bare blir stående.

Liker du personlige gaver ?

Kommentarer
(Lest 102 ganger, 1 Lest i dag)

2 kommentarer

  • Linn // frubever

    Selvsagt! Jeg eeeelsker personlige gaver! Det er jo det som er hele tanken bak en gave, at den skal være personlig.
    Jeg digger ByHappeMe ? syns disse bestikkene er helt nydelige! Skjønner godt at de to store ble «fornærmet» over å ikke få sine egne ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.