Familieliv, Mammatips, Sponsing og Samarbeid

ANNONSE: Robothushjelp? Rekk opp hånden de som ønsker seg!

Som firebarnsmor stiller jeg meg høyt oppe på en stige med hånden høyt hevet i været. JEG, JEG, JEG…. Like utålmodig som 2.klassingen min i samlingsstunden etter sommerferien. JEG trenger en slik fra Roboteksperten.

Jeg vet ikke hvor mange ganger om dagen jeg drar frem det store droget av en Nilfisk støvsuger, og støvsuger opp cheerios, matrester, kattehår, legobiter eller noe annet ugjenkjennelig som snart 2 åringen har tygget eller revet i stykker. Eller for å støvsuge opp halve sandkassen som 4 åringen har dratt med seg hjem i skoene etter en dag i barnehagen.

Flere av mine venninner har i flere år snakket varmt om robotstøvsuger, og når ei annen venninne fikk VASKErobot til jul, da var jeg solgt. Hvem vil ikke ha rene gulv!! Her er gulvene stadig fulle av biolaflekker og andre uidentifiserbare flekker. Også må man frem med moppen. Men jeg har kuttet ut bøtte, såpe, vann greiene og kjører engangsmopper sånn til hverdags. Ikke det mest miljøvennlige kanskje, men absolutt noe som må til for å rekke over alt. Så en slik robothushjelp hadde absolutt vært kjærkomment her i huset.

Robothushjelp

Jeg kjenner jo det når jeg går turer på sommeren at jeg er en smule misunnelig på de med robotgressklippere. Det ser så digg ut å slippe den bråkingen, og hele tiden ha en plen som man kunne spilt golf på. Og jeg er ganske sikker på at det letter en del av hverdagsstresset.

Og her kommer mine tips for å minske hverdagsstress.

Finn enkle løsninger.

ALT må ikke være perfekt til en hver tid.

La barna ta del i husarbeidet. Gi dem en liste og la de kose seg.

Tørk over overflater på do og badet mens du gjør kveldsstellet.

Skriv liste og kryss ut for hver ting.

Ønsker du deg en Robothushjelp? Hvilken robot ønsker du deg mest (en som finnes eller en som burde være funnet opp)?

Kommentarer
(Lest 182 ganger, 1 Lest i dag)

8 thoughts on “ANNONSE: Robothushjelp? Rekk opp hånden de som ønsker seg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.