Prosjekt ny mamma, Sponsing og Samarbeid

ANNONSE: Sukkerfritt – Sunnere helgekos

Klokken er sent på kveld, alle ungene sover søtt i sengene sine og jeg har lagt meg på sofaen med pleddet. Jeg er skrekkelig glad i de timene for meg selv etter at ungene er i seng. Om det er å se en film (les: sovne) i armkroken til mannen eller å sitte å blogge litt så er det sårt trengt. Jeg trenger de timene til meg selv.

Denne mandagen startet jeg på livsstilsendring. Og det har gått relativt greit altså. Det var jo ikke så dumt at solen og varmegradene kom heller. Jeg kjenner at jeg er MEGET klar for snøsmelting. Vi har mer enn nok snø, så om vi er heldige er den borte til 17. Mai.

Men nok om det, iallefall, med endringer så vil man ha litt sunnere snacks også. Jeg er ikke av de som skal bli fanatikere. Vanlig kosthold, og ikke fråtse i snop selv om det er helg. Men gjerne bruke sunnere alternativer også. Så når jeg fant ut om nettbutikken www.sukkerfritt.no ble jeg super happy.

Der hadde de også drops som mannen spiste MYE av når vi ble sammen, så det ble en del slike med i pakken jeg klikket hjem.

Og den melkesjokoladen dere ser på bildet, den smaker som barndommens sjokoladekalender. Det var skikkelig nostalgi.

Det er delte meninger der ute om sukkerfrie alternativer er noe sunnere. Og muligens ikke, men altså. Når det smaker godt og man har litt bedre samvittighet for det man putter i seg så er det vinn-vinn. Noen mener det ikke er bra for oss med sukker. Noen mener det ikke er bra for oss å spise kunstig søtning. Vel, alt med måte mener nå jeg. Og det er mange alternativer som er søtet med feks. stevia som ikke er kunstig søtning.

Så slik ser min Fredagskveld ut i dag: Mørk sjokolade og mint-karameller fra sukkerfritt. Jeg skal ikke spise alt dette altså. Funfact: Visste du at mint eller peppermynte smaken gjør at du ikke fyser sånn på søtsaker? Så er du skikkelig fysen kan du ta en tyggis, pusse tenner eller spise en mint-karamell.

Sukkerfritt har ikke bare sjokolade, men kjeks, vingummi, lakris, sukkerfri drikke og mye mer. Så her er det virkelig verdt å ta turen innom. Du finner de også på facebook og instagram. 

Bruk koden: sukkerfritt når du er i kassen så får du 10% rabatt på bestillingen din. 

Hva mener du om sukkerfritt godis?

Kommentarer
(Lest 235 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “ANNONSE: Sukkerfritt – Sunnere helgekos

  1. Jeg sier som deg, alt med måte!
    Selv er jeg ikke fan av sukkerfritt, skal jeg først mumse godis, må det være med sukker. Jo mer, jo bedre ?
    Har ledd litt for meg selv, for noen ganger når guttene velger godteri selv, så har de plukket fra den sukkerfrie disken. Sikkert fordi fargene appelelerer mer da de er så sterke og fargerike.. aner ikke om det er sunnere eller ikke. Sikkert noen som har meninger om det og. Igjen, alt med måte.

    Bra du fant noe du digget!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.