Barneklær og utstyr, Sponsing og Samarbeid

ANNONSE: Telefonklokke til barn. Yey eller ney?

For en stund siden fikk 6 åringen en gps klokke for barn fra Tailit i posten. Og jeg vet at det er veldig delte meninger der ute ang smartklokke til barn. For noen mener det er å overvåke barnet, mens andre mener det er en ekstra sikkerhet.

Jeg er der at jeg er FOR telefonklokke for de minste. Vi har ikke SFO på ungene våre. Så at vi kan få kontakt med dem om vi ikke rekker hjem akkurat til tiden de er hjemme feks er en trygghet. Og jeg personlig bruker ikke GPS delen på klokken. Men, med økende tilfeller av bortføringer o.l. så ser jeg jo at noen mennesker ønsker mer kontroll.

Min 6 åring ELSKER klokken sin. De to store har egne mobiltelefoner, og hun har lenge syntes at det er dårlig gjort at de store har kunnet snakke med Farmor og Bess feks. Så at hun endelig kunne prate med de helt selv gjorde at hun var helt frelst. Og hun nekter å ta av klokken. Funksjonen med skritt-teller er også veldig morsom.

Telefonklokke kan gi god læring.

Barn i dag sliter ofte med å lære klokken. I mye større grad enn før. Og dette kan være et godt hjelpemiddel. Denne klokken kan være både analog og digital, slik at de kan lære begge deler. Svaret fra mange barn i dag når man spør om feks klokkeslett de skal hjem, er at de ikke vet men at foreldrene ringer når de skal hjem. Mens med en mobilklokke kan man lære klokken, fordi den sitter på armen. Og det er enklere å få kontakt for dem og for oss foreldre om det skulle være noe. Så jeg synes det er gull!

Nå har vi testet klokken et par mnd. Og jeg er virkelig imponert over lyden på den. Det er en klar og fin lyd uten at det blir alt for høy lyd. Slik at det ikke er sjenerende om hun prater i klokken ute blant folk.

Det at klokken er sprutsikker gjør at hun kan ringe oss selv om det begynner å regne f.eks. Eneste jeg savner er at den er helt vanntett slik at den kan være på selv om hun leker ute i regnet eller snøen. Og jeg skulle gjerne hatt en sperre på den slik at ingen kan ringe henne eller at hun ikke kan ringe ut i de timene hun er på skolen til høsten feks.

Enkel i bruk for små og store.

Klokken er lett å sette opp, og den er super enkel i bruk. Og det er gull når de er såpass små. Også for oss foreldre med alt for mye i hodet, for da er det ikke så mye vi må tenke på for å få den i gang. Appen er oversiktlig og ikke minst, den er på NORSK! Kan jo ikke bli bedre enn det. Og jeg er så glad for at vi har vært så heldige å få teste denne. Og jeg gleder meg til å ha den på henne i sommer når vi skal på ulike steder. For da er det enkelt å få tak i henne om vi skulle komme fra hverandre.

Telefonklokke

Tailit har også produkter for deg som ikke har barn. Som feks gps til dyr, og gps til sykkel. Og allround sporing til feks å ha i vesken om du er som meg og glemmer hvor du legger den fra deg. Helt genialt når man er på ferier o.l.

Har ditt barn telefonklokke?

Kommentarer
(Lest 181 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.