Interiør, Sponsing og Samarbeid

ANNONSE: Ullkuleteppe fra Sukhi, materiell glede

For noen uker siden fikk jeg en pakke jeg hadde gledet meg stort til i posten. Nemlig et ullkuleteppe fra Sukhi.

Jeg er så glad i de teppene, og skulle gjerne hatt et i hvert rom. For de gjør virkelig noe med et rom. De gir rommet et løft på en måte, så uansett hvor kjedelig et rom er så blir det et blikkfang med ullkuleteppe.

Jeg har sett mange flotte versjoner, så når jeg endelig skulle få mitt helt eget var lykken stor.

Det er rommet til lillebror som har vært det heldige utvalgte rommet som skulle få teppet. Jeg ELSKER hva det gjør med rommet! Jeg synes det er såå lekkert. Og jeg skulle gjerne hatt et hos hver av ungene.

ullkuleteppe

Man får de også som brikker til å ha på bordet. Tenk så fine frokostbrikker, eller til å sette varme ting på? Da får man bord med stil. Du kan se flotte bilder av akkurat det på instagrammen til Sukhi. Det står høyt på ønskelisten med slike brikker. Så da vet dere som leser hva jeg ønsker meg til bursdagen, sant?

Les gjerne mer om ullkuleteppe på nettsiden til Sukhi.

Sukhi har ikke bare ullkuletepper, men en haug andre flotte tepper. De er håndlagede fra hele verden. Så når du kjøper et slikt teppe hjelper du noen andre rundt om i verden.

Sukhis mål er ganske enkelt. Vi ønsker å levere håndlagede tepper av meget høy kvalitet.

På nepali, det offisielle språket i Nepal, betyr sukhi glede. Kundene våre forteller oss ofte at teppene gir dem glede. De som kjøper tepper fra Sukhi, vet at de får et flott, håndlaget teppe direkte fra håndverkeren som laget det.

Dette er hentet fra nettsiden til Sukhi, og jeg må si meg enig. Alle bilder jeg har sett av ullkuleteppene og brikkene gjør at jeg trekker på smilebåndet og drømmer meg bort i interiørets verden.

Noen blir kanskje skeptiske til at teppene er laget i land med mye fattigdom, og er redd for arbeidsforholdene. Og det kan du ta helt med ro, er det noe Sukhi passer godt på er det at arbeiderne har gode arbeidsvilkår og god lønn. Og du støtter bærekraftig utvikling i lokalsamfunnet i det landet du handler teppe fra. Så her hjelper du noen OG du bidrar til at noen andre får det bedre. Det er vinn – vinn for begge parter. Du kan lese mer om Sukhi her eller se videoen under.

Sukhi.co.no – Den sosiale effekten av filt ball tepper from Sukhi on Vimeo.

Hva synes du om ullkuleteppe? Hvilket teppe hos Sukhi er din favoritt?

 

Kommentarer
(Lest 226 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “ANNONSE: Ullkuleteppe fra Sukhi, materiell glede

    1. Jeg ville nok ikke lekt med klosser nei, det ville nok rast fort. Men det kommer litt an på str på klossene også. For de som er relativt store vil nok stå støtt. Men han sitter stadig å leser på det, og bygger togbane.

      Jeg kunne godt tenke meg noen store tepper også. Men rommet hans er ikke så stort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.