Affiliate, Barneklær og utstyr

Annonse: Varm og tørr høst med klær fra Reima

Nå har det regnet noen dager her og selv om jeg elsker høsten og alt den bringer med seg, så kom den litt som julekvelden på kjærringa. Men heldigvis kan ungene gå en varm og tørr høst i møte med klær fra Reima.

For de som har unger vet at sommeren gjør noe med dem. Jeg vet ikke hva som er i vannet akkurat da, men de skyter i været som raketter. Jeg fatter ikke og begriper ikke hvor fort de kan vokse og utvikle seg på to måneder. Og det er enda mer tydelig jo større de blir. Størstemann sine bukser i 158 var for store før sommeren, nå er de pølseskinn. Så vi må på shopping igjen.

tørr og varm høst i møte

Og sånn er det med yttertøyet også. Det har krympet på knaggen i gangen. Men heldigvis hadde Reima redningen. De har salg! ALLE foreldre elsker salg. For hurtigvoksende barn er svindyrt! Og akkurat nå får du 20% ekstra rabatt på varer som allerede er på tilbud. Så enkelte ting får du faktisk hele 80% rabatt på. Men du må være raskt ute for noen av tingene har de bare noen få igjen av. Så du kan gå en billig, tørr og varm høst i møte med Reima.

Og jeg skal være helt ærlig å innrømme at jeg bestilte jakker til jentene FØR jeg postet dette innlegget for å være sikker på at det ikke ble tomt før jeg fikk bestilt.

Skalljakke tre i en

I år falt valget på 3 i 1 skalljakker, slik at de ikke må bruke regnjakker hver gang det regner. Skalljakker puster bedre og blir ikke så klamme som gummi-regntøy. Og jeg merker stor forskjell på alderen her. For han på 3 år trenger regntøy, mens skolebarna har det bedre i skalltøy.

NBNB! Bruk koden: SUPER20NO19 og du får 20% rabatt på allerede nedsatte varer. Og gå en tørr og varm høst i møte med Reima.

Hva liker du best på ungene dine, regntøy eller skalltøy? Er du fornøyd med klærne til Reima?

Kommentarer
(Lest 549 ganger, 1 Lest i dag)

7 thoughts on “Annonse: Varm og tørr høst med klær fra Reima

  1. Jeg gjør det men rabatten blir ikke riktig. Hvis jeg prøver og regne det ut selv så blir det ikke trekt fra riktig sum.
    Har kun lagt i varer på salg da jeg tenke og gjøre meg noen kupp. Men kjipt å betale mer når rabatten egentlig gir en mindre sum enn den jeg får.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.