Familieliv,  Mammatips,  Sponsing og Samarbeid

ANNONSE: Will you be my Valentine?

I dag skriver vi 4. Februar. Og det er 10 dager til den store Valentines dagen. Den dagen som er like mye hatet som den er elsket. Noen mener det er så klisjé å skrive hjerteformede kort, eller å kjøpe roser til noen på denne dagen. Mens andre synes det er en flott dag å gi en ekstra oppmerksomhet på.

Les også: 15 tips til å bevare kjærligheten i hverdagen.

Jeg skal glatt innrømme at jeg liker denne dagen. Når jeg var ungdom fløy jeg rundt på kjøpesenteret og kjøpte meg en haug av hjerteting, stettglass med hjerter o.l. til å pynte med. Jeg er en håpløs romantiker, og har alltid vært det. Jeg hadde en diger bokhylle fult av bare slik pynt. Jeg fikk ikke så mange valentines kort, men jeg gav meg selv litt hjertepynt og sjokolade.

Og nå bugner butikkene igjen av ting til Valentine. Og PartyKing er en av dem. De har så utrolig mye fint. Og jeg skulle virkelig gjerne gått bananas. De har lav frakt (49 kr) og rask levering. Så om du finner noe du liker og bestiller i dag, så skal det rekke frem i god tid til Valentine. Og et stort pluss er at de har Klarna (det synes iallefall jeg).

Valentine

Vi har ingen spesielle Valentine tradisjoner her hjemme, men jeg og mannen spiser gjerne en bedre kveldsmat, ser en film eller sitter å prater sammen med rolig musikk i bakgrunnen. Det er veldig koselig, og vi gjør det veldig low key. Det er bare en vanlig dag, men vi gjør den litt til vår egen. Og fokuserer litt ekstra på hverandre denne dagen.

Hva med en hjemmedate med valentine dekor på bordet, og brus i stettglass med hjerter?? Her finner du mine 5 tips til en hjemmedate.

Les også: Småbarnsforeldres råd til å ta vare på forholdet.

Har dere noen Valentine tradisjoner?

Kommentarer
(Lest 133 ganger, 1 Lest i dag)

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.