Aktiviteter for barn, Barn, Hva skjer?

Åpen brannstasjon 2014

I helgen har vi vært på åpen brannstasjon, og på den brannstasjonen vi var på møtte det opp ca 2195 personer til, så man kan si det var folksomt. Dette er den 4 eller 5. gangen vi er med på dette, og vi har kost oss like mye hver gang.

Vi har vært i Drammen, Mjøndalen, Tønsberg og Kopstad, sist nevnte har vi vært to ganger for den er så sentral og vi synes det er et godt opplegg der, og det er mye for ungene å se på og prøve ut. De to store satt i brannbilene, gikk “natursti”, lærte HLR, tittet inne i ambulansene, fikk hjelm, spylte med slangen og storkoste seg i det fine været vi fikk med pappaen sin på slep.

Hva med mammaen tenker dere nok da? Vel, jeg tok et valg i det vi dro hjemmefra om å la vognen til Karoline bli hjemme. Vel, neste gang vi skal et slikt sted gjør jeg ikke den feilen igjen. Hun løp alle veier, skulle se på alt, snakke med alle, kjenne på alt, sitte litt på bakken, krabbe litt etter hundevalpen som var der, kjenne litt på skoene til de andre barna, dra i hengerfestet på brannbilene, løpe litt igjen (gjerne motsatt retning av det mammaen ville da så klart), og jeg irriterer meg max over at jeg ikke hadde på meg skritt telleren min for jeg er 200% sikker på at jeg gikk 10 000 skritt bare de 1,5 timene vi var der.

Så en erfaring rikere der altså, men hun storkoste seg, smilte og lo. Spørs om hun hadde vært like blid i vognen 😛

rp_brann1-724x553.jpg

brann2

brann3

brann4

brann5

Dette er blitt fast tradisjon, og jeg gleder meg allerede til neste år når Karoline skjønner litt mer av det, og vil sitte i brannbilene hun også 🙂

Har dere vært på åpen brannstasjon i helgen?

Kommentarer
(Lest 88 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , , , , , , , , , , ,

1 thought on “Åpen brannstasjon 2014

  1. Jepp, vi var 🙂 Men vi måtte aktivere oss selv. Det var en natursti som vi gikk for å få hjelm, så stod det noen å viste frem gryter med masse svidd oppi, der fikk vi en drikkeflaske, ellers var det bare å klatre i bilene slik vi ville, også fikk vi sprute med vannslangen. Noe mer skjedde ikke igrunn..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.