Aquaplay, vannlek for liten og stor

ANNONSE

Når jeg gikk i barnehagen for 25 (!!) år siden så husker jeg vi lekte med noe vannbane greier (noe som i ettertid har vist seg å være Aquaplay). Og vi syntes det var så gøy, med sluser, båter og å lage nye versjoner hver gang. Og når Kristine var liten så jeg noen hadde noe liknende og tenkte dette hadde vært gøy å ha til ungene mine. Men så ble det med tanken, også har jeg glemt det litt hvert år. Men når vi fikk muligheten til et samarbeid med Multitrend var lykken stor her i heimen.

Så i år fikk ungene endelig en slik i hagen. Og siden vi har hjemmeferie i år så falt det veldig i smak hos både store og små.

Her er det mange timer med morro for alle mann alle. Tilogmed jeg synes det er gøy! Det er spennende å se om vi klarer å få nok bevegelse i vannet til at båtene seiler selv, ungene lager egne historier og eventyr med figurene, og de har lagt steiner i deler av banen for å lage skjær.

Aquaplay

Så her er det våre barn og nabobarn som kommer for å leke sammen. Så det er godt vi har en av de største banene 😉 Og det som er så gøy er at selv om man kanskje ikke har så god råd og kan kjøpe den store banen med en gang kan man kjøpe flere baner og deler separat. OG man kan koble de sammen, slik at det tilslutt blir en enorm bane. Så om du arver en og kjøper en, kan de settes sammen og vipps så har du en stor bane med mange timer underholdning. Du kan se alle typene aquaplay – baner, og tilbehør de har her.

Og når lillebror på 1,5 år skal leke alene kan man gjøre banen mindre.

 

Artig med vannet som drypper når man tar båten opp og ned 😝@multitrend #sponset

Et innlegg delt av Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

Nå er det 1 mnd igjen av sommerferien og ungene har mange timer lek igjen, og mange av dem blir nok rundt aquaplayen. Følg meg på snap (frujacobsenno) og instagram (@frujacobsenno) for å se bilder og videoer som ikke kommer på bloggen.

Har dere Aquaplay?

Kommentarer
(Lest 132 ganger, 1 Lest i dag)

One thought on “Aquaplay, vannlek for liten og stor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.