Klær og tilbehør,  Kropp, Kosthold og Velvære,  Sponsing og Samarbeid,  Svangerskap og fødsel

Årets julekjole er i boks

//Sponset kjole//

Som de fleste som har gått gravide vet så er det lite eller ingenting som dekker magen pent på slutten av svangerskapet. Jeg har to gravidsingletter som jeg har brukt med de andre helt til the bitter end, men denne gangen spriker de ved magen allerede i uke 34 (menstermin uke 36).

Men så var jeg så heldig å få inngå et samarbeid med den flotte og nyoppstartede nettbutikken Mammanmin og meg. Og heldig som jeg var så var hun interessert i et samarbeid om en julekjole, og da skal jeg si dere at jubelen stod i taket her. For det er ikke til å legge under en stol at jeg liker å pynte meg, men det så mer og mer ut som at jeg måtte gå med joggebukse og sweatgenser fordi det meste krymper dag for dag i skapet.

Kjole2

Ja da, oppblåst og med vann i bena her. Men kjolen sitter pent på uansett. 

Kjolen jeg fikk er fra merket Boob, og jeg får virkelig ikke skrytt det merket nok opp i skyene! De sitter godt, tåler å bli brukt, tåler vaskemaskin og tørketrommel. 🙂

Modellen på kjolen er Yoko, og den er sort. Så i år blir jeg den gravide som skal ha på seg den “lille sorte” julekjolen. Og som de fleste vet blir man en smule varmere enn normalt som gravid, og denne er laget i et tynt og utrolig deilig stoff som heter Lyocell, man merker omtrent ikke at man har på seg klær.

Julekjole

Denne kjolen har god plass til den voksende magen, så om du ikke er like langt på vei som meg kan du dra i mange selskaper med denne kjolen uten at den blir for liten, samtidig som stoffet i den gjør at den henger pent på selv om struttemagen er borte. Og da uansett den ultimate julekjole for du får plass til MYE julemat i magen.

Den har noen små detaljer som man kanskje ikke tenker på men den ser ikke ut som en typisk mamma og ammekjole, så selv om du er ferdig med dette kan denne brukes. Den har knytebånd i ryggen slik at du kan stramme den inn litt om du ønsker det, og ammeåpningen må du være kjole designer for å se.

Kjole3

Rumpa er et kapittel for seg selv etter fire tette, og er blitt bred som ei låvedør. 

Etter 10 min i disse skoen for å ta bilde er allerede føttene ødelagt så det blir ikke de på julaften 😉 Men her ser dere altså bak på kjolen og selv om jeg fyller den godt, så blir det ikke unødvendige valker og klumper her og der.

Så nå teller jeg bare ned dager sammen med ungene til at årets julekjole skal på, for denne er lekker!

Og det som er så fint med den er at du kan dresse den opp og ned alt etter som hvilken anledning du skal bruke den. Så den funker lett som en hverdagskjole, og med litt pene smykker og et sjal har du en nydelig selskapskjole til f.eks bryllup 🙂

Hva synes du om årets julekjole?

Kommentarer
(Lest 468 ganger, 1 Lest i dag)

2 kommentarer

  • Anita Husevåg

    Jeg syns du ble riktig flott i denne kjolen!
    og, Ai ai, vet du hva jeg har klart? Jeg har vært litt lei klærne mine i det siste, enten passer de ikke eller så er de slitt. Så jeg tenkte at jeg skulle unne meg en ny julekjole i år. Som sagt så gjort – ny kjole bestilt. SÅ kommer jeg på at jeg jo ammer Lukas, og kjolen jeg har bestilt er så absolutt ikke ammevennlig. Jada, ammetåken har tatt helt av her altså.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.