Blogger jeg leser:

Årets mammablogg, er det meg?

6_mblogg

I går fikk jeg en koselig mail om at jeg er en  av de 62 nominerte i Årets Mammablogg 2014. Sååå mange flotte mammabloggere som det finnes der ute, også ble jeg plukket ut til å være blandt de nominerte. Jeg er stolt, ydmyk og rørt over at den bloggen jeg har jobbet så hardt med de siste 4 årene endelig klarer å stikke seg litt frem i denne store jungelen.

Jeg har nok ikke noen sjans til å vinne, det er det for mange store og gode til. Men jeg håper at jeg klarer å klatre opp på midten av listen, og gjerne komme under topp 20, slik at jeg får være med i finalen. Det hadde vært utrolig gøy.

I juryen sitter Anette Snarby, journalist hos Mammanett.no, Ellen Arnstad, sjefsredaktør i Se og Hør, Hans-Petter Nygård-Hansen, kommunikasjonsrådgiver og Johanna Grønneberg Mesa, programleder, forfatter og blogger – og finalistene blir publisert 16. februar, og selve vinneren blir publisert 27. Februar. Du kan lese om hvordan de kårer en vinner her og litt om premiene her.

Hvordan kan du stemme på meg? 

Ta frem mobilen og send en sms med koden: mblogg6 til 2012. Dette koster dessverre 3 kr pr melding, men de har prøvd å gjøre opp litt på dette ved at dere kan vinne flotte premier. Dere kan blant annet vinne gavekort på Barnas Hus, Kaffetrakter fra Wilfa og et halvt års forbruk av bleier, og bleieprodukter fra Libero 🙂

Du kan stemme så mange ganger du vil, og du kan stemme på flere bloggere. Du kan se alle bloggerne som er med her.

Grunnen til at de har valgt denne typen avstemming er at med vanlige webløsninger så er det fort gjort å jukse seg til flere stemmer om man har litt peil. på hva man driver med. Det er ikke like enkelt med SMS om man ikke har veldig mye penger og sender sms flere ganger daglig selv 😉

Hvorfor er jeg en verdig vinner?

Det er jaggu ikke lett å komme med en begrunnelse  på hvorfor dere bør stemme på meg, for jeg synes vel ikke at jeg fortjener å vinne mer enn noen av de andre. Og noen av de andre er gode venninner av meg, som jeg også håper kommer til toppen. Men, jeg kan gi dere en grunn til at jeg ønsker å vinne.

Jeg ønsker å vinne fordi jeg kunne tenke meg å reise til syden med mann og barn, og det er ikke noe man bare tar seg råd til som hjemmemamma, men jeg er ganske sikker på at vi hadde hatt godt av å reise bort litt og bryte rutinene litt og la barna oppleve noe annet enn Norden 🙂

Jeg mener selv at jeg skriver en allsidig blogg, med noe for en hver smak. Som f.eks personlige innlegg, oppskrifter, barneutstyr og min vei til å bli en sprekere og bedre utgave av meg selv.  

Så om du ønsker å hjelpe meg med mitt ønske, så stemmer du:

mblogg6 til 2012. Kr 3 pr. sms

Kommentarer
(Lest 66 ganger, 1 Lest i dag)

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.