Blogger jeg leser:

Årskavalkade 2014 Del 1

Da er det nytt år og nye muligheter, og det er på tide å se tilbake på året som har vært. Det har vært et utrolig spennende, innholdsrikt og lærerikt år. Med nye bekjentskaper, nye venner og nye muligheter. og jeg kjenner at jeg er utrolig takknemlig og stolt. Jeg synes 2014 var et veldig bra år, så nå gleder jeg meg til å ta fatt på 2015.

I år tenkte jeg at jeg skulle lage en årskavalkade til dere, og jeg deler den opp i 4 deler ellers kan den bli utrolig lang 🙂 Håper dere liker den 🙂

*********

Januar 2014:

Storebror ble 5 år, og har bare 1 år igjen før han er skolegutt 🙂

I Januar delte jeg et bilde på Instagram, av en sjokoladekake,  som fikk en haug med likes, og forespørsel om oppskriften kom kjempe fort. Det er den oppskriften som er kommentert mest, og jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger, så det er tydelig at den ble tatt godt i mot. Jeg kaller den for Verdens Beste Sjokoladekake rett og slett fordi den er VERDENS BESTE:)

Jeg delte også en liste med 52 ting å gjøre med ungene, noe som blir en ting hver uke 🙂 Jeg skal innrømme at jeg har vært utrolig dårlig på denne selv, så den er nå printet ut og hengt på kjøkkenet som inspirasjon, og i år skal den jaggu gjennomføres. Det er et av mine nyttårsforsett!

Vi testet Nabby Babycall og den er noe av det beste jeg har hatt av barneutstyr til ungene. Så leter du etter en babycall, bør du lese innlegget mitt om den før du kjøper deg en annen. Den brukes fortsatt daglig 🙂

Februar 2014:

Det innlegget som fikk flest likes i Februar, var et jeg skrev om at Mødres konkurranseinstinkt går ut over babyens liv og helse. Jordmødre og leger frykter for den nye trenden om at det er om å gjøre å få den minste babyen. Mødre trener i overkant mye og spiser i overkant lite for å kunne føde en liten baby. Det kan da umulig være bra?

Jeg sa min mening om Sorterings samfunnet som vi er blitt en del av, og jeg fikk lettet min frustrasjon over de som velger prøverør fordi de sliter for så å velge bort flere av fostrene!

Jeg ble månedens blogger på Familieprat. 

Mars 2014:

Minstesøster er 1 år og jeg lurer på hvor i alle dager det året har gått hen.

Storebror hadde sin første dag i barnehage noensinne og han var over 5 år gammel, men vi fikk et tonn med skryt. ALtså han hr tatt null skade av å være hjemme med mamma og småsøsken. FY! Det var en god følelse å få den tilbakemeldingen 🙂

Jeg fikk mange støttende kommentarer når jeg skrev innlegget : Hvis ALLE hopper fra en bro, gjør du det samme? . Og det var godt å kjenne det gode i mennesker, og høre at flere heiet på meg 🙂

2013-01-08 11.36.46

Kommentarer
(Lest 73 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.