Blogger jeg leser:

Årskavalkade 2014, del 2

April 2014:

I April var vi med i en bilulykke, bilen traff nesten oss og vi var først på stedet, og for første gang i mitt liv har jeg ringt AMK -sentralen, og jeg måtte virkelig jobbe med å holde hodet kaldt. Og jeg fikk prøvd ting jeg har lært på skolen i praksis, samtidig som jeg måtte være en trygg og god mamma for tre redde barn i baksetet. Og det å kjenne på rekasjonen når ting roet seg, og vissheten om hvor galt det egentlig kunne gått. Innlegget : Når ditt verste mareritt blir virkelighet gjorde at vi fikk kontakt med de som satt i bilen og ble skadet. Og vi fikk vite hvordan det gikk med dem <3

I innlegget Bobleplastbarna, Hønemor, Bomullsbarn, spør jeg om vi foreldre er blitt for overbeskyttende? Er det blitt for mye fokus på barnesikring, eller er det greit at man skal ha støtsand, støtgrus, støtmatter, hugge ned trær i barnehager så de ikke klatrer o.l ?

Jeg tok noen spektakulære bilder av Månen og Mars sammen.

Jeg skrev om Viper 4S som var min store vognkjærlighet, men som jeg dessverre solgte da minstefrøkna absolutt ikke ville sitte i vogn på tur. Men jeg innså ganske raskt at med en 1 åring, og uten førerkort er vogn noe man virkelig trenger 🙂

månemars

Mai 2014:

Vi testet joggevognen North 13.5, og det var en herlig følelse å jogge, tror absolutt det kan bli en treningsform jeg kan like 🙂

Og ellers var det mest å nyte det fine været, gå turer, være ute, og feire 17. Mai 🙂

wpid-20140517-205939.jpg

Juni 2014:

Vi testet en ny fiskeoppskrift som har blitt en favoritt her i huset og som har utrolig mange muligheter for endringer.

Jeg satt med hjertet i halsen når smokken til minstesøster plutselig delte seg i to.

Jeg laget deilig sommersalat med kyllingfilet, og det ble en hit som ble spist til kveldsmat flere ganger den måneden og resten av sommeren.

Jeg skrev et innlegg om Ambulerende fødsel og hvorfor jeg mener det er viktig å ta vare på kvinnen som akkurat har født. Og jeg er fortsatt i mot ambulerende fødsel om noen lurte 🙂

2013-03-27 23.05.35

Kommentarer
(Lest 60 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.