Notice: Trying to get property of non-object in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Blogg og Teknikk

Årskavalkade 2014 Del 4

Da er vi (for noen, endelig) på siste del av kavalkaden.

Jeg personlig er veldig glad i sånt for da kan jeg se hvilke innlegg bloggeren selv trekker frem og liker, og kanskje er det et eller to jeg har gått glipp av 🙂

Dette har vært en høst fylt med mange begivenheter, og jeg er evig takknemlig for at hver og en av dere leser bloggen min 🙂

Oktober 2014

Kristine ble 4 år og Kristian mistet sin første tann 🙂

Det innlegget som tok helt av i høst var dette: Når selv barnehagen er lei, da er det noe galt. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det ville bli et sånt engasjement over dette temaet, og til nå er det delt nesten 900 ganger på facebook. Det er ikke mye sånn i det store og det hele, men for meg er det mange. Men jeg mener det er et viktig tema, jeg står for det jeg skriver, og jeg er sikker på at de fleste trenger en oppfriskning av karantene reglene 🙂

Jeg har blitt intervjuet, og vært på radio etter dette bare fordi innlegget gikk som en farsott en helg. Veldig morsomt å få være med på det 🙂

Et annet innlegg som jeg virkelig la ut hele hjertet mitt i er det jeg kalte Kjære deg!   om hvordan det er å oppleve gang på gang, fra de du trodde var gode venner og kollegaer, å få halv råtne kommentarer og en kald skulder når du møter dem.

Innlegget Å leve i en thrillerfilm var vanskelig å skrive. For den vipper helt på grensen mellom det å være personlig og være privat. Men på samme tid tenker jeg at det er utrolig viktig å være åpen om dette, for det er litt tabu i samfunnet å være redd for å være sosial, for det er lagt så innmari opp til at vi SKAL være sosiale vesener.

Bloggtreff med mange av de flotte damene bak bloggene her på familieprat var suksess 🙂

Jeg ble intervjuet av Foreldre og Barn ang kyssing på barna.

sykdom

November 2014

Jeg fikk endelig Bumbleride Indie 4 i hus.

Jeg skrev ang min erfaring med amming og barselkvinnen.

Jeg ble kontaktet av redaksjonen i Nrk radio, med forspørsel om å være med i Jacobsen møter Jacobsen. Og jeg skal inrømme at jeg tenkte hardt og lenge på det, men endte så klart med å si ja. Det er ikke hver dag at Fru Jacobsen møter Herr Jacobsen 😉

Jeg viste dere hvordan dere kan lage en billig og enkel Topsytail. 

amme1

Desember 2014

I Desember var det julekalender som var hovedfokuset her på bloggen, og det er så gøy når så mange ønsker å delta.

Jeg skrev innlegget Jul med barn, alkohol eller ikke?  som i skrivende stund er lest mer enn 1000 ganger og det er delt snart 100 ganger på facebook 🙂

Vi var på juleforestilling på Buggegården og fikk skikkelig julestemning.

bugge17

Følg meg gjerne på facebook for å få med deg oppturer og nedturer  i 2015 🙂

Kommentarer
(Lest 39 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.