Familieliv, Hverdagen

Back on track og litt kjendis

Hele forrige uke ble dagene ødelagte av migrene som ikke ville gi seg, og var det ikke hodet som gjorde vondt så var jeg svimmel, også ble jeg uggen pga smertestillende. Så all energi gikk til å ta vare på barna og la de få den oppmerksomheten de fortjener. Og det sier seg jo selv at migrenen blir langvarig når man har 1-2 timer søvn i løpet av natten. Det blir litt lite i lengden.

Men men, man får gjøre det beste ut av det. Hver sin alder hver sin sjarm har jeg hørt 😉

I dag har jeg gjort ferdig designet på bloggen til Malin, og det er så koselig når man får gode tilbakemeldinger og at de er fornøyde 🙂

cats

Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes. 

Ungene fikk bygge hytte i stuen i dag, første gang de lager hytte med tepper og stoler så det var veldig stas. Og det var sååå gøy at mamma ikke fikk plass i hytten 😉 Etter å ha lekt litt så laget vi hjemmelaget pizza, og ungene spiste som om de aldri hadde sett mat før. Det gjør de hver gang det er hjemmelaget pizza eller taco.

Så ryddet ungene rommet etter at jeg hadde bedt dem om det x-antall ganger. Så når de var ferdig med det så vi barne tv sammen alle sammen og lekte litt før barnetv. Det har regnet en del i dag så ute tid ble det lite av da regntøyet til storebror fortsatt ikke har kommet i posten 🙂 Men det er på vei.

Nå ligger alle tre ungene på lading, den minste våkner dog litt innimellom og tror hun er ferdig ladet.

717c66d0508211e38ab3120655c42bad_8

Er så deilig å kose litt med tottene sine før man skal ta på pysjen <3

Etter en slitsom uke med ALT for høyt kalori inntak og minimalt med bevegelse er jeg i dag igang igjen med sunn mat og drikke, også ikke sjokolade hvert 5 minutt gjennom dagen for å holde meg flytende. Så nå er vi back on track!! Det er så godt å ikke kjenne det søtsuget 🙂

Har også jobbet med julekalenderen som kommer på bloggen, nå er det bare 4 likes unna på facebook siden til bloggen, så blir det en skikkelig julekalender på bloggen med utrolig flotte premier. *gleder meg til å kunne glede dere*

14171c844fbe11e38e5812e0cdd01dd1_8

I går var vi i 30 års dag til nevøen vår, og jeg kjenner det er litt rart å være “tante” til en som er 3 år eldre enn meg, så det blir ikke brukt i dagligtale for å si det sånn. Jeg skriver “tante” da jeg er inngiftet og han er eldste sønnen til svigerinnen min. Veldig hyggelig fyr. Og i det vi kom inn der sa alle at jeg hadde vært på vg og nettavisen, uten at jeg hadde fått det med meg selv. Ikke skjønte jeg stort når de sa at jeg snart måtte begynne å skrive autografer om jeg skulle være så mye i media. Haha…

Så de fant frem linker til meg og javisst, der stod det et digert bilde av meg i forbindelse med en artikkel om at regjeringen snur i avgjørelsen om at de skulle fjerne skatteklasse 2. 

Skal innrømme at det er noe spesielt å se seg selv klistret som illustrasjon til en artikkel uten å være forberedt på det selv 😉 Men det er også litt artig da.

Nå skal jeg sette meg i godstolen før jeg tar kvelden.

Ha en fortsatt fin fin Mandag 🙂

Hva har du gjort i dag? Har du noen gang plutselig sett bilde av deg i media uten at du var klar over det? 

Kommentarer
(Lest 59 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , , , , , , , ,

1 thought on “Back on track og litt kjendis

  1. Gøy med litt publisitet og kjempe fint bloggdesign du har laget.
    Hvordan gjør du det? Bruker du noe spes program? Kunne tenke med nytt design selv.

    Ha en fin tirsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.