Konkurranser

Back to school giveaway

// Premien er sponset av Kappahl //

Going, back to school!

Nå er det bare 3 små dager igjen så skriver vi 1. August. Denne sommeren føler jeg bare har flydd forbi. Men de sier at tiden går fort i hyggelig selskap, så vi har virkelig kost oss og slappet av maks.

Storesøster tropper opp på skolen for første gang i år, og storebror begynner i 2. klasse. Jeg vet ikke helt hva det er vi gir ungene på sommeren, men de strekker seg i allefall veldig mye på disse to månedene, og klærne krymper i skapet.

back to school

Jeg husker fra jeg selv gikk på skolen, at det å kjøpe nytt antrekk til skolestart var veldig stas. Og ikke minst lukten av nye skolesaker i bokhandelen.

Jeg er så stolt og glad for at jeg får ha Kappahl som en av mine to hovedsamarbeidspartnere. De har så mye flott til barn og voksne i alle aldre og alle fasonger. Og ikke minst at de får inn nye ting hele tiden. Det å gå inni en Kappahl butikk er for meg som å gå inn i en godtebutikk.

back3

Men dessverre er det ikke alle der ute som har mulighet til å kjøpe nye antrekk til skolestart. Så derfor ønsker jeg å gi bort tre gavekort til heldige lesere og følgere.

back2

Et Gavekort på 1000 kr og to stk på 500 kr i samarbeid med Kappahl, som en back to school gave fra oss.

Hvordan kan du vinne et back to school gavekort?

Og det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en hyggelig kommentar, gjerne med hva du ønsker å bruke det på. Og du er med i trekningen, så det er ingen tidkrevende oppgaver her.

Gavekortet på 1000 kr blir trukket fra bloggen og de på 500 fra facebook siden min og instagram (@frujacobsenno) 🙂

Følg meg gjerne på facebook, instagram og snapchat for flere konkurranser utover høsten 🙂

Kommentarer
(Lest 228 ganger, 1 Lest i dag)

38 thoughts on “Back to school giveaway

 1. Så flott giveaway. Har ei som skal begynne i 5 trinn. Å når barna har blitt store er ikke klærne så billige lengere. Synes det er vanskelig å finne noe fint til store barn men hampton republic serien til kappahl har jo mye fint da og ville brukt gavekortet på det dersom vi skulle være så heldige å vinne.

  God sommer.

 2. Det hadde vært kjekt å vunnet ? en gutt på 9, jente på 6 og en baby på 2 mnd her i hus ? så klær går det en del av. Hadde nok blitt nytt antrekk til alle barna hvis jeg hadde vunnet ?

 3. Fantastisk! Håper virkelig jeg er en av de heldige 🙂 da blir gavekortet brukt til nye barnehageklær til storesøster, og noe noe lekkert fra Newbie til lillebror ?

 4. Å det hadde vært noe å vinne. Frøkna på 3,5 har spist ugressfrø, så No er alle klean i str fire år for små
  må ut å kjøpe masse klea i str fem år til høsten og barnehagestart. Kappahl har så mye fint til ungan. Minste frøkna på to mnd har fått så mange fine plagg i gave som vi glede oss til å bruke

  Krysser fingrene

 5. Dette hadde vært noe for storjente vår som skal begynne på storavdelinga i barnehagen til høsten. Fått friske opp garderoben med nye fine klær ☺

 6. Åh, det hadde vært perfekt til mini i familien! Han har arvet det meste av sine klær men trenger nå påfyll ?

 7. Flott giveaway’ kappahl har utrolig fine klær til de små ☺ om jeg skulle være så heldig å vinne, skal pengene brukes på klær til mine tre flotte barnebarn

 8. Jeg husker det selv at jeg fikk nye klær til første skoledag… I fjor fikk jenta mi klær fra kappahl, mulig jeg drar dit for årets skolestart også 🙂

  Hvilke klær skal frøkna di ha på den store dagen? Du lager kanskje et eget innlegg om det? Du er alltid så flink til å kle barna dine ?

  God oppkjøring til skolestart! Jeg og snuppa har en uke igjen med ferie før jeg sender henne på Sfo. Hun synes det er gøy å være med alle de nye. De to andre skal på jobb og bhg, greit å komme i gang igjen etter en aldeles slapp sommerferie.

 9. Herlig konkurranse! Datteren min starter sitt siste år i barnehagen om få uker og trenger virkelig litt forandring i garderoben! Krysser fingrene!:-)

 10. Det er alltid så stas å kjøpe nye klær til skolestart:) Hvis jeg hadde vært så heldig å vunnet ville jeg tatt med sønnen min på handletur og handlet inn nye bukser og gensere til han før skolestart;))

 11. For meg er det første og eneste gang jeg får en førsteklassing. Han gleder seg og jeg som mamma kunne nok tenkt meg et år til i barnehagen. Så om jeg noen gang skal vinne et gavekort til en førsteklassing så må det være i år og fordi jeg har ølike stor flaks som jeg hadde da jeg fikk bli mamma. Det er ikke gitt for alle.

  Flott, flott give away.
  Klem til då og gjengen

 12. Ville selvsagt kjøpt nye klær til skolestart. Datteren min begynner på ny skole til høsten, og da er det godt å føle seg litt ekstra fin til skolestart.

 13. Ååå for en flott giwe away!
  Her har jeg en gutt som skal begynne i 2. Klasse og har vokst fra det meste i skapet 😮
  Som alenemor og student hadde det kommet godt med med gavekort og nytt første skoledag antrekk fra topp til tå som han selv kan velge ut 🙂
  Kristina

 14. Sommeren flyr jammen meg fort 🙂 Herman vokser super fort å trenger nye barnehage klær for året og newbie og kax er jo bare helt ypperlig for det 🙂 lillebror på 7 mnd kan det hende det hadde dryppet litt på også :-))
  Ønsker deg super sommer videre 🙂

 15. ? spørsmålet er vel meir kva eg ikkje skal bruke det på ? Eldstefrøkena sto med fortvilelse i blikket og ville ikkje kjøpe t-skjorte til sommaren fordi “men mamma, den kommer jo bare til å bli for liten til neste år”… Vi måtte ha en prat om kropp i vekst og endring og endte opp med å kjøpe t-skjorta. Så gavekortet vil nok bli brukt mest til henne. Samtidig meinar eg at junioren også må få litt nytt, sjølv om hennar komode no blir fylt opp av avlagte kle frå storesøstra… ?

 16. Kjempefin giveaway ! Hvis jeg vinner vil jeg kjøpe klær til min sønn som skal begynne i barnehage. 🙂

 17. Herlig gave ?Henrik begynner i 1 klasse og er så spent ? Hadde vært så kjekt å kunne kjøpt noe nytt til han da han trenger det meste ? Bukse og genser trengs til første skoledag ?

 18. Det hadde vært flott å vinne det. Har ei som skal begynne 8 klasse til høsten og trenger nye klær.

 19. Da ville jeg vist tenåringen min at Kapp Ahl har mange flotte klær. Hun starter på ungdomsskolen nå, og selv om det ikke er sant føler hun nok at klær skaper en trygghet.

  Begge jentene mine har vokst ut av klærne, vi ryddet i skuffene i går, så de trenger faktisk et raid på nettopp Kapp Ahl!

 20. Flott blogg og giveaway 🙂 Et gavekort kommer godt med etter sommerferien hvor lommeboken har blitt mye slankere 😉

 21. Flott giveaway! Jeg ville brukt det på mine to gutter! En som skal begynne på skolen og den andre på stor AVD i barnehagen!

 22. Jeg vil gjerne overraske min 1 klassing med nye klær til skolestart. En kuul jeans og en fin jakke samt en kuul skjorte hadde vært stor stas vil jeg tro. Siden mora starter på studier 16 august er ikke lommeboka fyllt til randen.
  Krysser fingrene og satser på det beste.

 23. Jeg ville brukt Gavekortet på mitt Barnebarn som er skole jente i år 🙂

  Vet hun hadde blitt veldig glad for helt nye og flotte skole klær.

  Hilsen MOnica

 24. hei 🙂 et gavekort til mine 4 gutter som skal på skolen hadde vært helt topp !! det er fint å stille opp første dag på skolen med nye klær:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.