Notice: Trying to get property of non-object in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Aktiviteter for barn,  Barn,  Barn og utvikling,  Barneklær og utstyr,  Sponsing og Samarbeid

Barnebokanbefaling: Hoppalong Mørkets hemmelighet

Fronten på boken
I Februar skrev jeg en liten anbefaling av boken Hoppalong: Dammen med det grønne monstret. Og her om dagen fikk jeg en forespørsel om jeg ville se den nye boken i serien, og siden den andre boken ble så godt motatt så tenkte jeg at dette kunne være fint. 
En småpjusk Storebror fikk åpne pakken med boken i, og da var det rett opp i sofaen for å utforske den nye boken.

Storebror elsker bøker, og det gjør forsåvidt Lillesøster også, men hun har ikke like mye ro i kroppen til å sitte stille til å høre en hel bok. Men hun er stadig innom for å høre og se hva vi leser før hun er ute å utforsker andre ting igjen. Men denne boken klarte hun å høre igjennom fordi det er ikke så lange tekster, og det masse bilder som vi kan prate om.  Storebror synes illustrasjonene er veldig fine, og han kjenner godt igjen dyrene i fortellingen.
I denne boken er det en del spenning, og vi som foreldre kan velge hvor skummelt vi skal gjøre det ved å velge om vi skal lage lydene også eller om det holder med bildet. Men det som er så fint med denne fortellingen er at man kan bruke den på barn som er mørkeredde for på neste side får man alltid vite HVA som laget de skumle lydene i hulen og HVORDAN. Slik at om barnet er mørkeredd kan man forklare at ting ser annerledes ut i mørket enn det som er virkeligheten. 
Den ble i allefall en slager her, og storebror storkoste seg mens vi leste. Ungene kjenner seg gjerne igjen i flere av situasjonene som Hoppalong og Tulletunge havner opp i, og det er ikke så lang tekst på sidene så de rekker ikke å bli utålmodige før det skjer noe nytt. 
Så disse bøkene anbefales på det sterkeste 🙂 Løp og kjøp. Perfekte julegaver 😉

Ønsker du å bestille en slik bok? Send meg gjerne en mail (fruujacobsen@gmail.com) med navn og adresse, så formidler jeg det tilbake til han som skriver bøkene. De koster 149 kr pr. stk. Det er nå juletilbud på dem hvis du kjøper 2 av en bok eller en av hver bok så får du en samlet pris på 249 kr. 

Kommentarer
(Lest 42 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.