Barnehagestart og hverdag

//Barnehagesekk sponset//

I dag ringte jeg barnehagen for å få vite hvilke dager Kristian skal være der, men det var de ikke sikre på enda, så denne uken fikk jeg velge fritt. Og siden han har mast om barnehagen de siste 14 dagene, så fant jeg ut at det var like greit å begynne denne uken i stede for neste uke. Var en litt i overkant happy gutt som fikk beskjed om at barnehagen snart var åpen for han også.

Tenk i år er det siste året i barnehagen, og jeg tipper at det blir en del foreldremøter, foreldresamtaler, og ikke minst forberedelser til skolestart neste år. Han er klar til å starte på skolen han, for det er stor stas at fetteren begynner i år og han vil så gjerne han også.

Vi har gjort noen innkjøp til barnehagestart allerede, og det første er en ny sekk. (Den har vi ikke kjøpt, men fått av Amvina) Han og Kristine fikk hver sin.

bhg5

bhg6

bhg7

Etter ulykken tidligere i sommer hvor et barn ble kvalt av snoren på sekken var jeg fast bestemt på at barnehagesekken ikke skulle ha lange reimer og snorer. Og det har ikke denne. Yey!!

Sidelommene har strikk øverst på kanten for å holde det på plass, men den har ikke slik strammegreie eller mye ekstra strikk slik at man kan henge fast i den. Den har glidelåser i begge rommene, og i det store rommet er det plass til et skift, matpakke og drikke. I den lille lommen er det plass til solkrem, og andre småting som man trenger i barnehagen. Kanskje bruker barnet spesialplaster for sensitiv hud, da er det perfekt å legge de der.

bhg1

bhg

bhg3

bhg2

bhg4

XXL hadde ryddesjau i ferien og vi fikk kjøpt ny jakke til Kristian som han kan bruke i barnehagen når det blir kaldere i været. Kristine og Karoline fikk også bare i mer jente farger 🙂 Det som er så veldig kjekt med denne er at disse skumle snorene og strikkene er fjernet, og lagt inn i egne lommer inne i jakken slik at det er vanskeligere å sittefast med den eller får den rundt halsen, og hetten er med knapper som løsner veldig fort om de skulle bli hengende fast i noe. 

Utrolig kjekt at flere og flere produsenter tenker på dette når de designer klær og utstyr til barn 🙂

Så i morgen starter hverdagen igjen, og jeg må innrømme at jeg gleder meg til å få rutinene på plass igjen etter mange varme og sene kvelder.

Senere tenkte jeg å komme med utstyrsliste til barnehagen, men først er det middag 🙂

Når begynner ditt/dine barn i barnehagen etter sommeren?

Kommentarer
(Lest 64 ganger, 1 Lest i dag)

One thought on “Barnehagestart og hverdag

  1. Så søt sekk! Sånn SKAL Johannes ha når han starter i barnehagen, gitt:) Men det er da enda ett år til 🙂 Ha en fin uke:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.