Barneklær og utstyr, Barnevogner, Sponsing og Samarbeid

Beemoo duo, en fantastisk vogn

//Sponset vogn//

I mange år nå som blogger har jeg vært så heldig å ha Jollyroom som samarbeidspartner, og jeg har fått teste masse ulike ting til barn og baby, også har det selvfølgelig dryppet en del på dere lesere. Dette håper jeg kommer til å fortsette en god stund til for jeg elsker å gi litt til dere som gidder å ta turen for å lese mine skriblerier.

Ca 1 mnd før Lillebror kom til verden fikk jeg ny vogn i hus fra Jollyroom, og akkurat da ble ventetiden hakket lenger 😉 Jeg hadde så lyst til å ta den i bruk med en gang, det var nesten så jeg gikk tur i nabolaget med tom vogn, men jeg klarte akkurat å styre meg 😉

Vognen jeg fikk teste var Beemoo Duo Airfill. Nå er Lillebror snart 3 mnd, og vognen er i daglig bruk. Jeg har vogndilla og vært igjennom x antall vogner til mine 4 barn, og denne seiler helt klart opp som favoritt <3

Beemoo duo airfill

Foreløpig er vognen en innevogn, for med tre andre entusiastiske barn så er det greit å kunne trille med seg Lillebror i nærheten av der jeg er. Og han sover så godt i den.

Bagen er omtrent like stor som Emmaljunga Edge duo, men pga utformingen av vognen er det mye mer kompakt, og virker mye mindre. Den er lett å slå sammen og slå opp. Hjulene bak er luftfylte mens hjulene foran er punkteringsfrie gummihjul.

Eneste jeg har å utsette på den er at dempingen kunne vært noe bedre ellers så er den fantastisk god.

beemoo duo

Siden Lillebror bare er 3 mnd her vi kun fått testet bagen på den enda. Men han koser seg virkelig i den, og det at bagen er så stor og romslig gjør at den kan brukes leenge. Lillebror er allerede 67 cm lang, og har enda goood plass i bagen. Trekket på bagen kan taes av og vaskes i maskinen 🙂

2016-03-10 12.42.10

På Beemoo duo er det bærehåndtak i kallesjen. Slik at du kan bære med deg den sovende babyen uten å vekke han. Så om babyen sovner. Kan du bare klikke av bagen og bære babyen inn om du ikke skal ha med hele vognen.

2016-03-10 12.41.48

Det er titteluke i bagen, slik at babyen kan få litt lys inn når den ligger og er våken. Det er gull her for han synes det er veldig kjedelig å ligge våken i mørk vognbag.

Litt fakta om Beemoo duo airfill fra Jollyroom:

Untitled

Akkurat nå er denne fine vognen på tilbud. Fort deg inn på Jollyroom for å sikre deg din, du får den i grå og sort, blå og sort, og rosa og sort. Du får bag, understell og sitedel til kun 3495!! Ordinær pris er: 4798:)

Se alle de andre flotte vognene de har på tilbud HER.

Hvordan vogn har du?

Kommentarer
(Lest 3 061 ganger, 1 Lest i dag)

14 thoughts on “Beemoo duo, en fantastisk vogn

 1. Den så veldig fin, lett og liten ut. Selv har jeg Bugaboo Donkey, og vil aldri bytte den ut. Det er uten tvil den beste vogna jeg noensinne har trillet, og jeg har trillet mange.. hehe

 2. Hei! Nå er dette sikkert lenge siden, men hvordan er denne vogna på feks kjøpesenter og vogn til å ha i bilen berre? Skulle hatt vogn nr 2:) og er ganske liten sjølv, så korleis er den med handtaken, går den langt ned?

  Mvh Renate

  1. Anbefales på det varmeste som senter / bilvogn ?? På det laveste kan du være ganske litta og ha god stilling når du triller 🙂 Så kjør på, den er veldig god:)

  1. Fortsatt en av de beste vognene jeg har prøvd og jeg har vært igjennom noen 😉 Den er lett å manøvrere og blir liten sammenlagt. Det er god plass i den og han sov super godt i den 🙂

 3. Hei ser det er et år siden snart dette innlegget men jeg har tenkt å kjøpe en sånn vogn til barn nr 2 som kommer til sommeren.
  Men jeg lurer på om hvordan den var å trille med på vinteren ?

  1. Vet ikke hvor du bor, men her gikk det helt fint, men vi har ikke hatt supermye snø i år. Med låste hjul kom den seg godt frem selv om det ikke var nybrøytet. Men om det er 15 cm ubrøytet og slaps vil den nok slite, men det ville hvilken som helst som ikke har store faste hjul 🙂

   1. Jeg bor i vestfold. Tusen takk for svar trur jeg har bestemt meg. Jeg falt veldig for den vogna på jollyrom.
    Er ikke veldig mye snø her.
    Den er ikke for liten og ikke for stor heller. Trur den blir super. Takk for svar ☺

    1. Da bor vi nesten på samme sted, så da ville jeg absolutt gått for den. Mye vogn for pengene 🙂 Også at den går til 18 kg er også et pluss da de fleste vogner i dag kun går til 15 ??

 4. Hei. Har du testet ut sportsdelen på denne også? Vi har kjøpt den nå, men hvor finner eg rette regntrekket til denne? Leter og leter..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.