Høytider,  Sponsing og Samarbeid

BGAFotobutikk.no – unike julegaver til de som har alt

ANNONSE

Det nærmer seg jul, og over det ganske land tenker folk på hva man skal gi til sine kjære. Men hva gir man til de som ikke ønsker seg noe, eller til de som har absolutt ALT! For Oldeforeldre og Besteforeldre har levd noen år og har det de trenger av ting.

Men man vil jo finne på noe som er koselig å gi og å få. Samtidig synes jeg at de vanskeligste å finne på til er ungene. For er det noe de virkelig ikke trenger så er det enda flere leker. Det kjøper gjerne besteforeldre, tanter og onkler allikevel.

Så når jeg fikk spørsmål om å skrive om BGAfotobutikk.no så ble jeg veldig glad. For der var det masse gaver til besteforeldre og oldeforeldre også fant jeg noe som står høyt på min egen ønskeliste.

Polaroid kamera er noe som står høyt på ønskelisten i år. Jeg husker det var kjempe gøy med det vi hadde når jeg var liten. Var liksom litt magisk det der at man fikk bildet ut av kameraet.

Jeg hadde også et i miniformat fra TL-Klubben. (gosj, jeg begynner å bli gammel) Kjempe stas å ta bilder sammen med venninner å ha i lommeboken og skoledagboken.

BGAFotobutikk.no

Jeg som er en juloholiker, elsker unik julepynt. Og med fire barn er f.eks julekuler med bilder av deres først jul, eller julestrømper med bilder noe som hadde vært supert. Så slipper det å bli krangling om hvem som er hvem sin.

Det er også masse annet flott i nettbutikken sin som for eksempel lerret med flotte motiver. Hva med å gi 8 åringen et lerret med Anna og Elsa motiv? Eller bestevenninnen ønsker deg en plakat med et nydelig bilde eller et quote?

Her er det kun fantasien som setter grenser. Så klikke deg inn og få årets julegaver i boks i god tid før julen setter inn.

Har du handlet hos BGAFotobutikk.no?

Kommentarer
(Lest 187 ganger, 1 Lest i dag)

14 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.