Høytider, Sponsing og Samarbeid

BGAFotobutikk.no – unike julegaver til de som har alt

ANNONSE

Det nærmer seg jul, og over det ganske land tenker folk på hva man skal gi til sine kjære. Men hva gir man til de som ikke ønsker seg noe, eller til de som har absolutt ALT! For Oldeforeldre og Besteforeldre har levd noen år og har det de trenger av ting.

Men man vil jo finne på noe som er koselig å gi og å få. Samtidig synes jeg at de vanskeligste å finne på til er ungene. For er det noe de virkelig ikke trenger så er det enda flere leker. Det kjøper gjerne besteforeldre, tanter og onkler allikevel.

Så når jeg fikk spørsmål om å skrive om BGAfotobutikk.no så ble jeg veldig glad. For der var det masse gaver til besteforeldre og oldeforeldre også fant jeg noe som står høyt på min egen ønskeliste.

Polaroid kamera er noe som står høyt på ønskelisten i år. Jeg husker det var kjempe gøy med det vi hadde når jeg var liten. Var liksom litt magisk det der at man fikk bildet ut av kameraet.

Jeg hadde også et i miniformat fra TL-Klubben. (gosj, jeg begynner å bli gammel) Kjempe stas å ta bilder sammen med venninner å ha i lommeboken og skoledagboken.

BGAFotobutikk.no

Jeg som er en juloholiker, elsker unik julepynt. Og med fire barn er f.eks julekuler med bilder av deres først jul, eller julestrømper med bilder noe som hadde vært supert. Så slipper det å bli krangling om hvem som er hvem sin.

Det er også masse annet flott i nettbutikken sin som for eksempel lerret med flotte motiver. Hva med å gi 8 åringen et lerret med Anna og Elsa motiv? Eller bestevenninnen ønsker deg en plakat med et nydelig bilde eller et quote?

Her er det kun fantasien som setter grenser. Så klikke deg inn og få årets julegaver i boks i god tid før julen setter inn.

Har du handlet hos BGAFotobutikk.no?

Kommentarer
(Lest 129 ganger, 1 Lest i dag)

14 thoughts on “BGAFotobutikk.no – unike julegaver til de som har alt

  1. For noen nydelige collager og gode tips til julegaver for den eldre generasjonen. Syns din egen gaveliste var fin også, jeg😊

  2. Jeg har et slikt polaroidkamera, og det er morsomt når vi husker på det. har brukt det på fest og det har blitt brukt opp av han på syv. I krisesituasjoner som når man skal ha bilde til vennskapsbøker og skriveren er tom for blekk,s å er også kameraet en reddende engel Forøvrig mange fine tips <3

    1. Jeg tenker at det kamera er gull nå de skal ha med klassebamsen hjem, eller vi dele et minne med ei venninne <3 Det hadde vært helt gull med et polaroid altså. Ellers så er jo speilrefleksen min bestevenn <3

  3. Hahaha, “Juloholiker” ! Ser for meg at det blir mye julegreier hjemme hos deg ja 🙂 Men sånne kuler med bilder synes jeg er en veldig god ide! Og julestrømper meg bilde på!! Så smart!

  4. Oi, for en god idé med julekuler med bilder på. Jeg tror jammen meg muligens det kan havne noen slike under treet i år. Jeg må bare få tatt de bildene da.
    Jeg kjøpte polaroidkamera til foreldrene mine i fjor og det er det jeg som har brukt. De syntes det var altfor dyrt med film til det.

    1. Haha, ja det var det å få tatt bildene. Skulle absolutt fått tatt julekort bilder, og jeg var såå happy når snøen kom. Ikke så happy i morges når det bare var is 👎🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.