Bikster, kjøp sykkel på nett.

ANNONSE

Når jeg var liten syklet jeg mye. Og min første sykkel var glitrende lilla med hvite håndtak, hvite dekk og en kurv med blomster på. Siden den gang har jeg vært igjennom x-antall sykler.Og siden jeg ikke har førerkort enda (ja, jeg er litt treg) så er en god sykkel et must. Nå har jeg hatt småbarn og vogn de siste snart 9 årene, så det har blitt lite sykling. Og sykkelen min er utdatert med tanke på komfort og hva kroppen min tåler.

Men neste sommer skal jeg ut på to hjul igjen, og da er komfort utrolig viktig. Og ikke minst at den er praktisk. Klarer å dra sykkelvogn. Og kan ha på sykkelvesker slik at jeg kan handle litt også.

Og der er Bikster en super butikk. De har alt fra den enkle Fixie sykkel til de mer avanserte racingsykler og mountainbikes.

Bikster

Høyest på min ønskeliste står det en el-sykkel. Det hadde gjort at jeg lettere kan komme meg rundt. Med tanke på at kroppen ikke alltid spiller på lag så vil jeg tro at en el-sykkel er det beste. Da blir terskelen litt lavere for å komme seg ut fordi man vet at man har litt ekstra hjelp i de tyngste bakkene og ikke minst med en sykkelvogn med barn i.

Ungene vokser som om de har spist gressfrø om dagen også, så neste år må nok to av dem ha nye sykler. Og det har de også masse av. Hva med å matche mor og datter, far og sønn? Da er det bare å pakke sykkelkurven med pledd, mat og drikke. Komme seg på tur og ta en piknik på veien.

Akkurat NÅ skal jeg nyte den siste tiden med barnevogn (så lenge han vil sitte i den) og høsten. Men neste sommer, DA skal jeg på sykkeltur.

Er du glad i å sykle? Hvordan sykkel ønsker du deg? Har du hørt om Bikster før?

Kommentarer
(Lest 101 ganger, 1 Lest i dag)

One thought on “Bikster, kjøp sykkel på nett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.