Barneklær og utstyr,  Klær og tilbehør,  Sponsing og Samarbeid

Bli glad med glade farger

// Samarbeid med Me & I//

I går gikk startskuddet for en fantastisk ny kolleksjon fra Me& I, i samme supre kvalitet som vanlig og i fantastiske farger. Der er virkelig farger som letter humøret og gjør hverdagen leken.

Jeg var jo så heldig å få bli en av bloggvennene dems i høst, og jaggu var jeg så heldig at jeg skal få fronte vår/sommer kolleksjonen også. Kan tro jeg gleder meg til å få noen herlige plagg i posten 🙂

Disse klærne kan brukes til hverdags og til fest. Og er dere som meg som liker å kle opp ungene litt stilig i barnehagen (eller på skolen for dere som har skole barn), så er disse klærne supre til det. De tåler en trøkk, kan vaskes uante mange ganger og tåler å bli tørket i tørketrommelen. Noe som er at av mine krav til barneklær. De falmer ikke, de mister ikke fasong og de er myke og gode å bevege seg i selv om de er flotte å se på. Hva mer kan man ønske seg til barn?

Mange tenker nå at jeg er kjøpt og betalt for å si dette, men det er jeg absolutt ikke. Jeg sier min mening uansett, og er i følge noen litt for ærlig til tider. Men altså, jeg har virkelig ikke noe negativt å si om klærne. Og den ene kjolen jeg hadde til Kristine har jeg hatt i 4 år uten at det er noe synlig slitasje, det er ikke noe falming eller forandring i fasong og velouren er like myk etter x-antall vask.

Se hele barnekolleksjonen her. 

Er det ikke lekkert? Og blir du ikke glad av fargen på den toppen? Jeg elsker rosa, så det var midt i blinken for meg. Jeg har nå noen klær fra me&i i skapet og jeg virkelig elsker å ha de på, og jeg føler meg så vel i dem. Det er ikke mange klær jeg føler meg vel i for å si det sånn 🙂 Det er et flatterende snitt på de slik at de passer til alle kroppsfasonger.

I tillegg til hverdagsklær har de klær som lett kan brukes til 17.Mai, og andre fest dager. Bare “stæsj” det opp med flotte smykker så er du der med en gang. To av mine favoritter til fest er:

En annen ting jeg liker godt med Me & I er at når man klikker på bildene kan du se hvordan klærne sitter på en slank person og hvordan de ser ut på en kvinne med frodige former som meg selv 🙂 Og det er utrolig bra, det gjør at man slipper å føle at man er for stor for klærne, og man fjerne litt av dette kroppspresset. Det alene gjør at man vil legge igjen penger hos en av deres selgere.

Se hele damekolleksjonen her.

Ønsker du å handle? Ta kontakt med dem og ha et party, eller kanskje du ønsker å tjene noen kroner sev? Du kan også handle på nett, men dette er ikke hele utvalget, men det er gode priser på det som er der 🙂

Har du erfaring med Me & I?  Kunne du tenke deg å dra på klesparty?

Kommentarer
(Lest 73 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.