Bli med inn i det aller helligste – Soverommet

PSST!!

Vil du se hvordan jeg har det på soverommet? Vil du komme inn å få en sniktitt på det aller helligste?

Jeg er ikke den som viser så mye interiør, men etter vi byttet rom på ungene nok en gang så er jeg så fornøyd med soverommet vårt at det MÅ vises frem. Og i går så kom endelig kronen på verket på plass. Vi har fått på plass noen postere på veggen. Og det ble så bra.

Rommet er ikke så stort, men det trenger vi heller ikke. Vi skal bare sove der, mens ungene trenger oppbevaring til leker og plass til å leke.

Jeg er så utrolig svak for hvitt, gull og grått for tiden. Og ALT bortsett fra rommene til ungene har de fargene. Men rommet til Kristine har innslag av gull sammen med rosa og hvitt, så gull går igjen i de fleste rommene i huset.

Soverommet

Jeg ønsker meg egentlig en gavel bak sengen, men blir ikke enig med meg selv hvordan. Og siden vi tenker på å bytte ut sengen om et års tid tror jeg det får bli frem til vi finner ut hvordan seng vi skal gå for. Om vi skal ha rammemadrass eller seng med madrasser i. Jeg er litt usikker på hva jeg liker best. Er så redd for at vanlig seng skal bli knirkete, slik at man våkner så fort man skal  vri seg om natten.

Jeg er så utrolig fornøyd med soverommet vårt nå. Må bare finne ut hva jeg skal ha i tallerkenhyllen på veggen.

Har du forslag til hva som kan være i den? Kanskje jeg skal kjøpe meg noen bøker som kan stå i den. Outlander- Serien kanskje? Eller er det andre ting man kan gjøre med den? Jeg var så klar på hva jeg skulle ha ungene sine liksom.

Hvordan stil har du på soverommet ditt?

Kommentarer
(Lest 258 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.