Bli ny dag

I dag hadde jeg avtale med ei koselig jente fra nabobyenat jeg skulle være hennes hårmodell fordi hun er lærling i frisørfaget. Og siden jeg allikevel ville ha en forandring så var det like greit å gå all inn…

Så på morgenen i dag var jeg noe stressa, for jeg har ikke hatt noen frisyre på håret siden jeg fikk Storebror. Altså har håret fått gro mer eller mindre vilt i 5 år, om du ser bort fra noen små stussinger her og deg, og mitt egne forsøk med kjøkkensaksen for 3 år siden 🙂

Langt, tykt, krøllete, tørt og uregjerlig. Var veldig lei av å ha det i strikk eller flette til en hver tid. Også sånn som jeg røyter. LAAAAANGE lyse hår over alt. Er egentlig rart jeg har mer hår på hodet.

Etter 2 timer i frisørstolen, med hodebunnmassasje, og håndspa så var jeg klar. Og resultatet ble så utrolig bra. Har ikke følt meg så vel på lenge. Det er fantastisk å føle seg litt fresh igjen.

meg1 meg2

Så nå er mor fresh og har fått et litt mer oppdatert utsende på håret. Laaangt hår er ikke så lett å hanskes med og jeg trives egentlig veldig godt med litt mer typete sveis.

Det er så deilig når man gjør slike ting for seg selv, man blir i så veldig godt humør etterpå 🙂

Hva synes du?

Kommentarer
(Lest 69 ganger, 1 Lest i dag)

10 thoughts on “Bli ny dag

  1. Så fin du ble!!!:D Likte det skikkelig godt! Haha, med den manken tror jeg ikke du skal bekymre deg for om det forsvinner litt ;))

  2. Du ble kjempelekker!

    Det å faktisk fikse topplokket er utrolig forfriskende ja! Jeg klippet meg helt kort her i høst, etter å ha latt håret gro vilt nesten ned på rompa. Befriende rett og slett 🙂

  3. Så fin du ble! Såååå tjukt og fint hår du har !
    (blar meg gjennom eldre innlegg du har skrevet på bloggen ) =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.