Blogg og Teknikk

Bloggevent med Familieprat

På Fredag var det duket for nok et treff med Familieprat-gjengen, og jeg synes det er utrolig koselig med slike treff. Bloggtreff er kos, for det er ikke til å stikke under en stol at vi bloggere er en egen rase og da er det godt å kunne være på et sted med likesinnede.

Bloggere oppdaterer facebooksidene og instagramkontoen, de tar bilder av det de spiser og drikker, antrekket for dagen, pynt og de herlige menneskene de har rundt seg på et slikt event. Det er fantastisk gøy!! Og jeg er så glad for at vi er flere av samme rasen, også å bli kjent med flere som er bloggere er kjempe stas.

treff1

Sjekk DE goodiebagene da!!! HERLIG!!

Jeg kommer til å lage et eget innlegg om goodiebagsene, for de var virkelig fantastiske. Det var masse vin, og drikke, og til mat var det salat, ost, kjeks og frukt  denne gangen. Forrige gang fikk vi servert snitter 🙂

treff2

Snacks på bordene var det også, selvfølgelig 🙂

Jeg tok utrolig lite bilder den dagen, vet ikke helt hvorfor, men jeg var ikke akkurat i storform den dagen så kan være derfor. Så det er godt det er et treff i Mai også så jeg kan sprudle litt mer forhåpentligvis.

treff3

Det var morsomme konkurranser som  f.eks denne hvor man skulle sette smokken på babyen. Var ikke alle som traff blink for å si det sånn, med vin innabords, en spinn og så finne munnen med bind for øynene er ikke lett 😉

treff4

Jeg allierte meg med de samme flotte damene som sist: Louise, Lindah, Helena, Linda, Christine og hennes venninne, men ny i gruppen var Cathrine og hun passet perfekt inn å vår lille gjeng.

Jeg fikk også noen gode klemmer av herlige Linn som skriver bloggen Malindus, vi er på samme termingruppe på facebook med de minste barna våre, så det er alltid like koselig å treffe henne.

Andre flotte bloggere som var der var: Rebekka, Veronika, Michelle, Bettina, Ida, Vivian, Silje,  MalinDesireè og Line Merethe. 

Gleder meg til å treffe dere igjen i Mai, med bedre form 😉

Bli en del av familieprat du også da, så kan du også få være med på slike flotte events.

Kommentarer
(Lest 91 ganger, 1 Lest i dag)

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.