Bloggtips

BloggtipsFredag: #11 tips til å få en bedre blogg

1. Få et personlig preg på bloggen din:
Lag deg en personlig header, ha et profilbilde i sidemenyen med litt tekst om deg selv. Ha en bakgrunn som passer deg i farger du er glad i. Endre tekststørrelse og teksttype. De vanlige oppsettene gjør den ganske upersonlig og mange mister fort interessen når de ikke føler at de får kontakt med bloggeren. Men får de en “relasjon” så er det større sannsynlighet for at du får flere faste lesere.

2. Gjør det enklere å kommentere i bloggen din:
Fjern ordlåsen/bekreftelsen i bloggen din. Da blir det enklere og mer atraktivt. Inkluder anonyme kommentarer også.

3. Fjern Nav baren:
Det gjør du SLIK. (gjelder blogger/blogspot)

4. Gjør den attraktiv.
Bruk bilder!!!, skriv om interessante ting. Har det ikke skjedd noe, ikke blogg om det!

5. Bruk hodet!
Ikke blogg om flatfylla. Barna dine synes nok ikke det er morro å lese om deg på fylla og med kommentarer om hvor full du var. Er du sinna? Vent til du har roet deg med å blogge, så får du ikke sagt noe du ikke skulle ha dagt.

6. Bruk widgets:
Legg til sideelementer i bloggen, men KUN de som passer, ha en teller, linker til blogger du leser, litt pynt (men ikke for mye), bruk smil, men begrens det.

blog-2

7. Sjekk innlegget:
Husk å sjekke innlegget når det er publisert. Kanskje må du redigere litt fordi det ikke ble helt som du ville. Kanskje er bildet for stort, teksten skulle vært fet og i midten o.l

8. Spre bloggen:
Legg den på facebook, lokalebloggere i nettavisen der du bor,  blogurat, facebookgrupper, google+, legg igjen kommentarer hos andre  o.l

9. Andre tips:
Les andres blogger for inspirasjon, legg igjen kommentarer så kommer de kanskje til deg også og dems besøkende tar kanskje turen :) Vips så har du mange besøkende.

10. Lag en 3 raders:
Det gjør du SLIK. (gjeldet blogger/blogspot)

11: KOS DEG!
Link til andres blogger, og legg igjen kommentarer hos andre!

Kommentarer
(Lest 128 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

  • Hild Frøya

    Jeg har slitt skikkelig med å finne ut hva jeg vil med bloggen. Hvem jeg vil nå ut til, hvordan jeg skal formulere med o.l. Jeg sletta jo over halvparten av innlegga mine her om dagen, så jeg er ikke helt i bloggmodus om dagen. Men, forhåpentligvis så kommer det etterhvert..

  • Mamma til verdens 2 nydeligste

    Fantastisk. Så ordentlig og enkelt satt opp… Kanskje du kan forklare hvordan man lager personlige headere? Jeg synes også det ser fryktelig rotete ut med alle kommentarene mine som kommer oppramset i høyresida på bloggen min. Kunne tenkt meg å fjernet disse, ev lagt dem et annet sted..?

    Kan jeg også spørre om de kodene nederst her?? Beklager, men som ny må jeg ha dette inn med MINI t-skje tydeligvis… Hva er kodene til?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.