BloggtipsFredag: #Bloggplanlegger

I dag vil jeg ta for meg noe som har hjulpet jeg masse, og som har gjort at kreativiteten  har økt masse med tanke på hvilke innlegg jeg skal publisere, og om hva. Jeg kan skrive ned ideer og planlegge ting i forkant så jeg slipper å tenke på en god ide ti bloggen og ende opp med å mislykkes fordi jeg ikke var i forkant nok.

Nemlig en bloggplanlegger !!
rp_blogg12-543x724.jpg

blogg11

blogg10

Her holder du orden på firmaer du har samarbeid med, hva du har testet, og ideer til nøkkelord du kan bruke for å skrive om produktet på bloggen.

blogg5

Egen liste til nettsider, der du skriver inn passord, utrolig kjekt med tanke på tellere, google+, og andre sosiale medier som du bruker for å få bloggen opp å gå 🙂

blogg6

Besøks og følger analyser. Gøy å se om man øker eller synker i løpet av en mnd.

blogg8

Skriv opp målene for bloggen, og hvordan du tenker at du skal komme dit.

blogg9

Hva skal gjøres, publiseres når, har du sponsede innlegg som skal ut en viss dato f.eks?

blogg4

Har du en affiliate avtale et sted? Skriv det ned så du vet hva du skal ha betalt.

blogg1

Budsjett for bloggen, hva har du inn av annonseinntekter og hva går ut i form av nettabonnement, skrivesaker, nedlastninger som koster penger +++ På den måten holder du styr på om bloggen din blir så lønnsom at du bør opprette enkeltmannsforetak 🙂

Jeg er veldig fornøyd med min planlegger, og synes den har hjulpet masse på å få strukturert bloggingen 🙂 Du finner mange forskjellige bloggplanleggere på bla pinterest.com

Har du en bloggplanlegger? 

Kommentarer
(Lest 83 ganger, 1 Lest i dag)

5 thoughts on “BloggtipsFredag: #Bloggplanlegger

  1. Dette var veldig lurt. Har tenkt å fikse sånn lenge, men har liksom aldri kommet så langt.. hehe.. Men, jeg burde absolutt ha en sånn en, for ideer kommer gjerne når jeg er milevis fra macen, og da har jeg en lei tendens til å glemme hva det var jeg ville skrive om..

  2. Jeg ser for meg at jeg hadde vært veldig flink til å bruke den i begynnelsen, og så hadde det sklidd mer og mer ut .. desverre. For jeg tror egentlig det hadde vært veldig nyttig 🙂 Men jeg er bare periodevis strukturert, hehe.
    Hadde gjerne vært en idè å strukturere meg litt mer i forhold til bloggen da, spesielt når jeg skal begynne å jobbe igjen og det blir begrenset med tid.
    Takk for tips 🙂

  3. Denne var jo kjempesmart, tror nok ikke jeg har det store behovet for en, men merker jo at jeg ofte føler på at jeg burde skrive ned stikkord om det jeg holder på meg, for å blogge om det senere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.