Bumbleride Indie 4, den lille store vognen

//Sponset vogn//

Før jul ble vognen jeg hadde ødelagt, og behovet for en ny var der. Siden frøkna sjelden ville sove på dagen prøvde jeg meg på å kun ha en paraplytrille, men jeg merket fort at den ikke  møtte mitt behov. Det er ikke akkurat paraplytrille du tar med deg når du skal gå til butikken eller når du skal gå en lang tur og det er litt ulendt terreng. Så etter en kjapp samtale med BabyTrold Norge, ble det klart at jeg skulle få teste salgssuksessen Bumbleride Indie 4.

2015-01-10 14.22.37

Etter litt misforståelser med fraktselskapet, og haukeøyne fra meg så kom vognen til slutt frem. Og gleden stod i taket, men den brast i det jeg så det stod Fog Grey på esken, jeg ventet nemlig på en Jet Black. Men en kjapp mail ned til Mimmis, så kunne jeg hente riktig farge dagen etter 🙂 Så da var jeg lykkelig og klar til å gå hauger med turer igjen.

2015-01-10 14.21.42

Vognen ser utrolig smal og liten ut, men det er kun designet som gjør. For her er det plass til en STOR snart 2 åring enten i lammeskinn og EasyGrow nature (du får nå 24% avslag på den posen om du klikker deg inn her)  eller i  bobledress med lammeskinn under. Alt ettersom hva vi skal.

Forrige Lørdag hadde jeg Lillesøster i vogn med dress og ikke mindre enn 3 bæreposer på vognen (en under og en på hvert av festene til koppholderene, og det gikk som en drøm å trille selv i oppoverbakker.

2015-02-20 16.00.17

Det at vognen er så kompakt synes jeg er supert for den tar ikke massiv plass i gangen, den er liten nok med vintertøy og sko til 5 stykker enn at man skal ha den DIGER vogn der også. Man kommer frem der man vil, i butikker eller på tur. Også er det god plass i bagasjen selv om vognen er med i bilen 😉 Alle de andre vognene vi har hatt har tatt opp all plassen i bagasje rommet.

Mål oppslått: 99 x 63 x 109 cm
Mål sammenlagt: 74 x 63 x 38 cm

2015-01-10 14.20.59

På julaften hadde vi tilogmed vognen inne da frøkna sovnet på armen min mens jeg stod å laget julemiddagen, og jeg fikk plass til den på vårt lille kjøkken, med plass til meg selv for å lage mat.

Et av mine kriterier er at den skal tåle mange kg (denne er testet opp til 25kg) slik at om en av de andre ungene blir slitne og minsten går så kan de sitte på. Et annet er en god og stor handlekurv da jeg ikke har lappen og det hender jeg må handle selv om mannen ikke er hjemme. Også må kurven være lett tilgjengelig selv når ryggen ligger ned, noe som irriterte meg grønn på feks TFK, der var det så og si umulig å komme til uansett om ungene satt eller lå. Så for å få varene ned i kurven måtte jeg vekke dem, det trenger jeg ikke tenke på her.

De to siste ultimate kriteriene mine var at det er store gode lufthjul med mulighet til å velge swivel eller fast vinkel, og lang sittedel. Denne er på 91 cm!!

2015-01-10 14.23.09

I dag satte jeg vognen på den største testen siden vi fikk den i hus, nemlig ulendt terreng i skogen, med ca 10 cm umåket snø. Og selv om det ble god trening for mor (barnevogn på umåkede flater er tung det vet alle som har gått på fortauet tidlig en vintermorgen og måkebilen enda ikke har vært der) så tok den seg lett frem, ingen tippinger, den satt ikke fast og den kjørte som en drøm.

4 Luftfylte hjul – Fjæring på alle hjul:

Takket være fire off-road klare luftfylte dekk og demping på alle fire hjul vil du få den smidigste turen, uansett terreng!

Manøvrerbarhet: 

er ikke lenger noe å tenke på, med Bumbleride Indie4 kommer du frem over alt, fremhjulene er roterbare med hjullager, og kan låses for ekstra stabilitet i vanskelig terreng!

Oppbevaring:

Store rom med enkel tilgang – slik at du kan shoppe, eller ha med alt du trenger til familietur i skogen!

I kallesjen er det en flapp og under der er det en titteluke slik at du kan følge med på barnet ditt hele tiden, og om sommeren kan den være god å ha oppe slik at du har ventilasjon. Da kan du også åpne kallesjeforlengeren, og den blir åpen bak.

Bumbleride Indie 4 er en miljøvennligvogn, noe som selvfølgelig var et pluss i boken 🙂

Bumblerides vogner og tilbehør er laget av gjenbruksmateriale som gir deg som foreldre en miljøvennlig vogn. Bumblerides utside er laget av deler av gjennbruksvennlig PET (polyethylene terephthalate) som er polyester, som er mye brukt i vannflasker. Til interiøret brukes bambus. Bambusens medfødte egenskaper gjør at den vokser raskt uten tilsetning av kunstgjødsel og bruk av pesticider. Den er med på å gi en myk holdbar temperaturregulerende og  antibakteriell kvalitet til setet og interiøret i vognen. I motsetning til fabrikker som bruker kjemikalier, bruker Bumbleride`s eco-fabrikk rå gressfiber som blir nedbrutt til bittesmå nano-partikler som brukes i polyester materialet.

– 50% resirkulert materiale på utsiden, 50% myk og miljøvennlig bambus på innsiden

– Bambus-stoffet absorberer fukt og puster bedre enn vanlige stofftyper

Denne vognen kan du bruke med vanlig myggnett til 80 kr fra sparkjøp og hvilket som helst regntrekk. Jeg kjøpte meg Tinkafu sitt da det blåser den del her vi bor og regner bøtter når det regner  🙂 Så da er det godt med et trekk med lufting og skjerming.

Det eneste jeg savner nå er vognmuffe for jeg blir så fort kald på hendene på vinteren.

Jeg har også bagen til vognen liggende, men mine er for store til den, men om ønskelig kan jeg ta bilde av vognen med  den på også 🙂

Har valget ditt falt på Bumbleride Indie 4? Vel akkurat nå og i ca 1,5 uke fremover får du 20% avslag på den hos Mimmis. Bare bruk koden: TRLFAV244 i kassen. Og husk at det er fri frakt på bestillinger over 1000 kr  🙂 

Kommentarer
(Lest 503 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “Bumbleride Indie 4, den lille store vognen

  1. Jeg tror jeg må reise til sentrum for å kjenne og føle på denne vogna. Jeg er generelt skeptisk til vogner som er smalere framme da jeg syns de er så ustabil, men det har nok sikkert forbedret seg en del siden jeg hadde vogn sist. Jeg kjenner for øvrig at jeg savner Emmaljunga sitt styre som kan snus begge veier i enhver vogn jeg ser på om dagen. Det er så praktisk å bare vippe det over når solen kommer skinnende på eller det regner sideveis. Da slipper jeg å gå bakvendt med vogna.

    1. Hehe, kjenner til den. Men Tinkafu sitt regntrekk løser det med regnet og tinkafu sin solskjerm løser problemet med solen 🙂 Og det beste er at produktene er universale så de passer uansett vogntype 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.