Chicken tinga fra Old el Paso

//Sponset tacokit//

middag1

For en liten stund siden ble jeg kontaktet om vi ville teste ny texmex mat fra Old El Paso, og siden både vi og ungene er kjempe glade i taco så tenkte jeg at dette kunne være en gylden mulighet til å utvide texmex menyen.

Jeg fikk tre ulike “kit” i posten: kylling, svin og fisk.

Vi begynte med kyllingen, siden det er det de i huset her liker best, og jeg skal fortelle deg det gikk ned på høykant. Ungene hadde da så og si ikke spist på en uke pga sykdom så jeg regnet egentlig ikke med at de kom til å spise særlig mye, men det gikk ned på høykant.

middag2

Jeg selv var veldig skeptisk til chipotle sausen, og når jeg tok litt på en skje bare for å smake kun på sausen ble jeg ikke akkurat mindre skeptisk. Det smakte babymat, men den sved på tungen. Men når jeg fikk den på maten sammen med den krydrede kyllingen, grønnsaker og litt dressing så gav den en smak som var fantastisk og jeg tror ikke retten hadde vært det samme uten sausen.

middag3

Produktserien heter Restaurante består av tre forskjellige kit som legger til rette for å lage taco slik de gjør det i Mexico, hjemme på ditt eget kjøkken. Old El Paso har reist rundt i Mexico og samlet tre tradisjonelle oppskrifter fra lokalbefolkningen i ulike deler av landet; Baja Fish, Pork Al Pastor og Chicken Tinga. Kitene inneholder små tortillas og de riktige krydderblandingene med meksikanske smaker som baja-saus og chipotle-chili.

Old el paso

I dag skal vi teste fiskeretten, og jeg håper den er like god. For fisk på en litt mer spennende måte enn med poteter og grønnsaker til er absolutt noe vi ønsker oss. Og siden vi er glad i texmex alle sammen, ja så er dette perfekt for oss.

Er du glad i texmex? Har du testet noen av de nye rettene fra Old El Paso?

Kommentarer
(Lest 162 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.