Sponsing og Samarbeid, Svangerskap og fødsel

Cozyfix ammepute

// Sponset ammepute//

God formiddag 🙂

Som firebarnsmor har man gjort seg opp en formening om hva man trenger og ikke trenger, og denne gangen tenkte jeg at ammepute det er noe jeg ikke trenger. De jeg har hatt tidligere har vært skikkelig kronglete å bruke og jeg synes ikke babyen lå noe bedre eller at jeg satt noe bedre med den så de har bare blitt støvet ned og lagt i containeren til Frelsesarmeen.

Men så rett før jeg fikk lillebror fikk jeg en mail fra fineste Christina som eier den herlige butikken Mamman min og meg, med spørsmål om jeg ville teste cozyfix puten. Etter å ha hatt et år bak meg med gangproblemer og MANGE timer hos manuellterapeut for å få ryggen noenlunde brukbar takket jeg ja etter å ha lest en del om puten.

Puten er av norsk design og laget i samarbeid med fysioterapeuter og jordmødre.

2016-02-06 19.33.22-1

Noen fakta om Cozyfix ammepute:

  • Cozyfix gir optimal støtte til mors armer. Mor unngår spente og såre nakkemuskler.
  • Når barnet ligger riktig inntil mors bryst vil hun minske faren for såre brystvorter.
  • Cozyfix har et kraftig belte og en lydløs spenne som festes rundt midjen på mor. Barnet vil da unngå å skli ned mellom mors mage og ammepute.
  • Inneholder air-mesh stoff der puten er i kontakt med mor. Air-mesh absoberer svette.
  • Cozyfix er blitt testet ut ved et av Norges mest anerkjente sykehus i en periode på to år. Ammeeksperter har kommet med gode innspill i prosessen.
  • Ammeputen er blitt grundig analysert av barnefysioterapeut.
  • Cozyfix er smalere enn andre ammeputer med tanke på at barnet skal ha nærhet til mor under ammingen.
  • Ammeputen er enkel å ta med seg i vogn på trilletur.
  • Leverandør garanterer at stoffene som er brukt i COZYfix ammepute er fri for kjemikalier som kan være skadelig for et lite barn.
  • Kan vaskes på 60 grader.

Cozyfix

 

Når det er økedøgn blir det noen timer av døgnet med puppen ute, og det er viktig å ha det du trenger i nærheten. Det er viktig å fylle på med drikke, litt energi, og å ha gulpekluten, fjernkontroll og mobil i nærheten. Og ammeputen har flotte lommer som hjelper deg med å holde alt innen rekkevidde. 

Lillebror sover godt på den og har slumret noen timer tilsammen der. Jeg sitter behagelig og har armene mine ledige til å hjelpe de eldre ungene med å kle på, ta på sokker, åpne drikkeflasker, lese en bok eller bare kile på ryggen fordi de trenger omsorg og nærhet akkurat da.

Jeg trodde aldri jeg skulle gå god for en ammepute, men dette er mer en madrass og babyen ligger mykt og godt, og kommer litt opp i motsetning til de utrolig fæle ammeputene med disse små kulene eller vatt i som flytter på seg og klumper seg i ene enden som gjør at ammeputen bare er et ork.

Og mens minimannen sover godt i nestet sitt i sofaen når de andre tre er i seng, kan mor bruke den samme puten som PC/iPad bord og gjøre unna blogging eller se på serier.

2016-03-24 11.11.26

Så selv om du er ferdig å amme så kan den brukes allikevel 😉 Den fungerer også utmerket i bil, slik at ungene kan ha med seg tegnebok og farger eller et blad de vil lese, også bruker de puten til støtte og å ha litt snacks og drikke. Det er kun fantasien som setter grenser for bruksområdet på den.

2016-03-24 11.13.53

Den kommer i et praktisk trekk slik at den ikke blir møkkete når du er ute å reiser.

Akkurat nå kan DU vinne en slik, bare klikk deg inn på min facebookside og delta i konkurranseinnlegget der. Vi trekker en heldig vinner når Mamman min og meg når 600 likes på sin facebookside. Det er bare 129 stykker igjen 🙂 Så bli med.

Har du erfaringer med cozyfix ammepute eller andre ammeputer?

Kommentarer
(Lest 1 817 ganger, 1 Lest i dag)

1 thought on “Cozyfix ammepute

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.