D-Link EyeOn Babycamera

 // sponset babycam//DCS-825L_front

I noen uker nå har jeg fått lov å teste D-Link babycam, og jeg gledet meg vilt til å teste herligheten. Jeg fikk ikke satt den opp med en gang pga sykdom og bursdagsfeiring for Karoline. Så lykken var stor når jeg endelig fikk den opp. Og etter litt banning og sverting og lesing av instruksjoner  ørten ganger kom den endelig opp. Så jeg vil si den er litt vanskelig å sette opp selv om den drives med en app på telefonen eller nettbrett, men om man tar seg god tid og ikke gjør dette ca 30 min før barnet skal legges så går det greit : ) Dette er jo et ganske nytt kamera, så noen barnesykdommer må man regne med.

Jeg synes det er utrolig lettende å ha dette kameraet der inne slik at jeg kan følge med på frøkna, spesielt hvis jeg vet hun har fått ny mat i løpet av dagen, er syk eller har fått smertestillende, da liker jeg å ha kontrollen.

babycall

Sånn alt i alt er jeg veldig fornøyd med denne, MEN jeg bruker den selv som et supplement til vanlig babycall. Og hvorfor skal jeg liste opp under her. Jeg lager en for positive og en for negative sider.

* Positivt:

* Kan brukes på apple produkter og android

* God bruker vennlighet

* God lyd

* God bildeoppløsning

* Nattlys ( om du vil ha det)

* Nattkamera

* Enkel meny inne på appen

* Kan ta opp video via appen

* Kan sette inn minnekort om du vil ta opp noe om du har f.eks barnevakt, eller om barnet kun har anfall av en eller annen art om natten slik at du kan dokumentere det.

8A3C5411

* Negativt:

* Ikke noen form for varsling om at enhetene har mistet koblingen, noe som har endt med en baby som har grått alt for lenge.

* Man må HELE tiden følge med på om det er tilkoblet

* Ca 3 sekunders forsinkelse på lyd, mens kamera viser livetid

* Appen er noe treg i meny funksjoner

* Appen kaster deg ut x antall ganger og du må logge på igjen, noe den ikke gir signal om så det oppdages gjerne ikke før det har gått en stund.

8A3C5471 (1)

*Konklusjon:

Jeg hadde håpet at dette kunne være en babycall som gjorde at jeg kunne slutte å bruke de store andre jeg har, slik jeg kunne med Nabbyen. Men her må jeg supplere med Nabby eller en vanlig babycall, da jeg ikke har mulig til å følge med hvert sekund på om jeg er koblet til eller ikke.

Det er ikke noe å si på kvaliteten på bildet, støynivå ved sending og man får ikke inn andre babycaller da man bruker trådløst internett for å koble til, men når man blir kastet av i tide og utide klarer jeg ikke helt å stole på den. Men jeg er allikevel utrolig glad for at jeg har den slik at jeg kan titte innom om det er en lyd jeg lurer på på callingen og ikke vil risikere å vekke henne ved å gå inn på rommet, om hun har fått medisiner, eller at jeg bare vil sjekke at alt er bra uten å fysisk gå inn til henne da hun blir vekt av den minste lyd.

Og jeg anbefaler den varmt videre som et supplement til annen calling, feks Nabby. Men litt jobbing med appen, få den til å tenke fortere, varsle om brudd i tilkobling til kamera og få den til å holde linjen bedre så kan jeg lett bruke den som en fullgod babycall.

8A3C5643 8A3C5532 8A3C5497 8A3C5476

Hvordan babycall har du og er du fornøyd med den? 

Kommentarer
(Lest 170 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.