Dåpsinspirasjon til gutt

//Sponset pynt//

Nå er det snart 1 mnd siden Lillebror ble døpt. For første gang hadde jeg null peil på hvordan jeg ville ha pynten før to uker i forveien. Eneste jeg har hatt klart for meg er hvordan jeg skulle ha bordkortene. Jeg vippet mellom ildtopper, hortensia, liljekonvall og markblomster på bordene, og klarte aldri helt å lande før mannen ble sendt ut dagen før den store dagen for å se hva han fant.

Så nå tenkte jeg å dele litt dåpsinspirasjon til dere lesere.

Men jeg har en god samarbeidspartner i Festkompaniet som hjelp meg så jeg fikk det slik jeg så det for meg. De har masse masse flott til alle anledninger. Dåp og bryllup er nå blitt en del av dem, og ikke bare bursdag og babyshower som mange andre slike sider.

dåpsinspirasjon 3

Askjetter, Servietter, små smokker og bamser fra Festkompaniet.  Flasker til bordkort er kjøpt hos Prinsesser og Pirater. 

Flere har mange ganger reagert på at jeg har brukt engangs til store anledninger. For mange er det kanskje rart, men jeg liker at alle har like askjetter, like kopper og likt bestikk. Og det er ikke alle som har nok til over 20 stykker. Jeg har et fantastisk nydelig servise som jeg bruker når vi ikke er så mange, men det holder kun til 12 personer. Så derfor velger jeg heller å bruke engangs slik at alle får likt, og at temaet kan bli akkurat slik jeg ønsker det.

Jeg søkte dåpsinspirasjon mange ganger på nett den siste måneden før dåpen.

dåpsinspirasjon 2

Its a boy løperen har jeg kjøpt hos en lokal interiørbutikk. 

dåpsinspirasjon

dåp5

dåp1

Bordkortene til dåpen hadde jeg klare i hodet lenge. 

Kakene til dåpen bestilte vi hos samme bakeri som laget bryllupskakene våre. De så vakre ut, og smakte nydelig.

dåp6

dåp7(1)

I tillegg hadde vi “verdens beste” fra svigermors bestevenninne. Så vi hadde kake til hele uken etter.

Dagen ble bra. Han sov seg gjennom store deler av seremonien, men siste gangen presten tok vann i hodet på han våknet han og bare så sint på presten. Vi lo ganske godt da ja.

Leter du etter dåpsinspirasjon på nett ?Hvordan kaker hadde dere i dåpen? Bruker dere engangs noen ganger?

Kommentarer
(Lest 496 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “Dåpsinspirasjon til gutt

  1. Jeg sverger til engangs når jeg skal ha mange på middag (med unntak av jul & Nyttår). Det er så mye lettere å bare kaste det, enn å fylle opp oppvaskmaskinen ganger når gjestene har reist hjem.

    Da minsten her skulle døpes, så tråla jeg nettet så mye at jeg ble overkreativ.. hehe.. Litt av alt.. Vi hadde bare en kake i dåpen til minsten. designkake. Hare brukt samme baker (inne) til alle bursdager etterpå også.. Hun holder til i Holmestrand. Fantastisk dame, som baker fantastiske kaker..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.