Barn og utvikling

Den første skoen

De siste dagene har Karoline jobbet knallhardt for å få til å gå selv, og i går og i dag har hun ikke gjort annet, så da må vi nok på skoshopping til henne i morgen. MEN de to andre har jo begynt å gå på tidlig vår og sen høst, med andre ord de hadde helt vanlige ponny sko. Storebror hadde så store ben at han nesten ikke fikk den typiske min første sko, for de slutter på den størrelsen han måtte ha. Tror det var 23 eller 24 som var den første størrelsen hans.

Men nå er det sommer, og jeg ser for meg at det kan bli uhyre varmt i tette sko. Mine barn er utrolig varme av seg og svetter for et godt ord, så da tenker jeg at det gjelder på føttene også. Så hva velger man i den store sko og sandal jungelen da? Må jeg ha en sandal og en “vanlig” baby sko?

For Karoline er nemlig ei sta og bestemt frøken som vet hva hun vil, og vognen er til for soving, og å bli bært er for babyer 🙂 *ler*

Jeg har tittet litt på en del sandaler, men er veldig usikker enda.

Men jeg er utrolig kresen, og synes egentlig ikke at det er så mange fine baby sandaler her i Norge 🙁 Men i utlandet (må ikke lenger enn sverige) der har de mange fine.

Men er det noen av mine kjære lesere som har barn som begynte å gå i Juni?

Hva gjorde dere?

Kjøpte dere kun sandaler, kun sko eller begge deler?

Kommentarer
(Lest 954 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , , , , ,

1 thought on “Den første skoen

  1. Utrolig fint innlegg! Jeg syns de nederste Ecco sandalene var fine. Ecco og Geox syns jeg er det beste til barneføtter med myke ankler. Er helt enig i at du bør gå for sandaler nå. Er mere luftig og hun kan bruke det i flere mnd nå. Passer de til høsten, så kan hun ha de til pent og/eller til innesko.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.