Hverdagen

Den nest siste dagen i året

I natt hadde vi en kjip natt, der Karoline våknet ørtogfjørti ganger, så en eller annen gang gadd jeg ikke å krangle mer med henne og tok henne i vår seng, jeg husker ikke når eller hvordan jeg fikk henne til å sove der, men jeg merket at hun sov når Kristine skulle på do en gang tidlig på morgenen, men heldigvis fikk mannen henne i seng igjen.

Dagen har gått til å se filmer med ungene, og spise opp julekakene så vi slipper å kaste så masse 😛

Etter middagen bega jeg meg ut på et prosjekt jeg angrer for at jeg startet, jeg demonterte hele kjøkkenviften for den har ikke virket skikkelig siden vi flyttet hit, og dette er en av de som ikke det er filter i, så du kan tro det var en grisete jobb. I hele TO timer holdt jeg på med den, men det ble veldig bra tilslutt, fikk også endelig skiftet lyspære over ovnen ca 6 mnd etter at den tok kvelden.

Jeg har også fjernet julepynten i dag, så i morgen kommer det nye duker på plass, og vi går inn i det nye året med blanke ark.


Så den nest siste dagen i året har gått med til å vaske, vaske og atter vaske 🙂

Hva hr du brukt årets nest siste dag på? 

Kommentarer
(Lest 63 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.