Notice: Trying to get property of non-object in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Barn,  Familieliv

Den siste babyen

Tre barn på 4 år setter  sine spor på en kvinnekropp, og man har da en baby nesten hele tiden. Og nå er babyfabrikken her stengt. Jeg synes det er litt vemodig, men samtidig også veldig deilig å være sikker på at vi nå er ferdige. Og at jeg nå skal få kroppen min tilbake. Men kjenner jeg allerede gruer meg til å ikke ha en liten baby i hus, Lillesøster er så klart baby lenge enda og jeg nyter babytiden til det fulle. Men hun kommer jo til å bli stor, og det er noe med det å kjenne babyhuden inntil sin egen kropp 🙂

Men når jeg nå selger unna det vi ikke trenger og sorterer i babytøyet så kjenner jeg allikevel at det er litt trist å ikke skulle ha en baby i hus, å ikke skulle føde igjen, å ikke kjenne på usikkerheten de første 12 ukene og den intense gleden ved å kjenne babyen sparke.

Fortsatt så fullammer jeg frøkna mi på 4 mnd, hun sover sammen med meg og pappaen, hun kommer til å være baby lenge enda, men tiden med barn går så fort og før vi vet ordet av det er de konfirmanter og forlanger bukser i tusenkronersklassen.

Jeg møtte noen eldre damer på legekontoret her om dagen og hun sa det at uansett hvor gammel man blir så når man ser en baby ønsker man seg ALLTID en til. Hver sin alder, hver sin skjarm. Så lenge du er dame har du alltid verpesyken i kroppen.

Elsker slike små tottelotter, og jeg får heldigvis kose litt til med slike deilige totter og myk babyhud 🙂

Hvor mange barn har du? Hvilken alder liker du best? Synes du det var trist å ta avgjørelsen om at det var stopp nå?

Kommentarer
(Lest 78 ganger, 1 Lest i dag)

5 kommentarer

 • Lise

  Jeg har to barn og bestemte meg i grunn med en gang for at det holder med to. Man skal ha tid til å gi barna den oppmerksomheten de fortjener, og råd til å la barna ha en fin oppvekst med gode opplevelser.

  I tillegg tåler ikke kroppen min så godt graviditeter, jeg har en feil i bekkenet mitt som gjør at det ikke utvider seg og jeg må føde med keisersnitt, i tillegg kommer svangerskapsforgiftningene som kastet på meg og jeg får som regel beskjed om å holde meg i ro mesteparten av svangerskapet. Fortjener de to barna jeg allerede har og ha en mor som stort sett ikke kan delta i livet deres i 9 måneder? Nei det synes jeg ikke! 😉

  For meg var valget enkelt og i grunn ikke spesielt vemodig. Jeg har to friske fine og herlige barn. De er jeg utrolig glad for 🙂

 • Linda Hagen

  Jeg har som du vet 7 barn og kan ikke si jeg føler meg ferdig. Men jeg tror at jeg aldri kommer til å føle meg ferdig før jeg ikke KAN få barn lenger, hehe. Blir alltid babysjuk når jeg ser en baby. Etter nr 4 mente jeg at jeg ikke skulle ha flere, men så har jeg fått 3 stk til!

 • Nina Grorud Nicolaisen

  Helt utrolig, men bare 3 dager etter fødselen synes jeg det er veldig synd at jeg mest sannsynlig aldri skal igjennom det igjen! Det er fantastisk å gå gravid og jeg synes det er en utrolig spennende tid rett før fødsel og ikke minst en opplevelse å føde!
  Vet at vi kommer til å bli verpesjuke igjen, men det er noe med at man skal ha overskudd og ikke minst råd til å ha barn også. Vi får se når jeg er ferdig med studier og får meg en jobb 😉
  Men skjønner det veldig godt at det er vemodig å selge unna barneklær og utstyr!
  Du har gjort en god jobb da, 3 barn! Tenk på det! 🙂

 • Mamma Marianne

  Jeg har alltid vært veldig bestemt på at jeg skulle ha to barn, men da jeg lå å kikket på datteren min kun timer etter fødslen, slo det meg at jeg kan ikke gjøre dette bare én gang til. Jeg minst ha to barn til! Det var jo så fantastisk å bli mamma 🙂 Selv om vi foreløpig bare har ett barn, kjenner jeg allerede nå vemod ved å tenke på at man en gang ikke skal få en ny liten baby. Men jeg trøster meg med at om tid og stunder så sitter jeg med et liten barnebarn i armene mine i stedet for 😉

 • Hverdagsmamma

  Jeg har tre barn, og vi har hele tiden vært enige om at tre er nok; de skal jo følges opp også. Det første jeg sa når jeg fikk tredjemann i hendene mine var allikevel “Nei, dette kan da ikke være siste gang…” Følelsen av å få den lille i armene må være den optimale rus, og ja det kjennes godt hver gang jeg ser en baby 🙂 Følelsene er ikke helt enig med fornuften da. Nyt tiden med Lillejenta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.