Aktiviteter for barn, Barneklær og utstyr

Det er vår, og tid for sykler

//Sponsede firstbike sykler//

Til jul fikk alle tre barna splitter nye balanse- / løpesykler av FirstBike Norge. Men å kjøre på de når det er snø ute funker dårlig, spesielt her som det faller ned en god del når det først kommer 🙂

Men nå er endelig snøen vekk, forhåpentligvis for siste gang, og syklene er tatt frem sammen med resten av ute lekene. Det er vår, og tid for sykler. Så nå er det bare å få skikk på mamma og pappa sine sykler også. Jeg kjenner at våren, sommeren og høsten er mine favoritt tider, for da kan man gå ut uten å måtte ha på en haug med klær.

Vi prøvde syklene tidligere i vinter også, men da klarte ikke Karoline å holde på sykkelen selv, men nå går det så det suser. Eller hun går mer med den enn hun sitter på og sparker fra da, men hun prøver, feiler, og lærer. Og som alle andre 2 åringer skal hun klare selv, og det er så gøy når hun gjør det samme som de to store, og hun blir så stolt.

firstbike street pink

firstbike

firstbikestreet

Det som er så fint er at sykkelen er laget av et materiale som gjør at den er super lett, så selv 2 åringen kan bære den alene og føle at hun mestrer. Og med senkesett på så klarer hun å gå med sykkelen selv uten at vi som foreldre behøver å holde og dermed kan mestre det å leke med den selv.

firstbike limited

De to store har hver sin. Kristian har Limited edition og Kristine + Karoline har Street. De har begge sykler med pedaler, men det er disse de bruker mest enda 🙂

firstbike limited blå

Jeg har egentlig aldri tenkt noe over løpe/balansesykler før, men etter å ha sett at de har det i barnehager så synes jeg det ser utrolig praktisk ut, og ungene synes det er stor stas for de kan velge farten litt mer selv etter som hvor for de løper eller går med bena. Og det at disse tåler en trøkk gjør at det passer fint til aktive barn.

Det er ingenting som ruster på de, de tåler å stå ute i vind og regn, og jeg har med egne øyne sett han som eier FirstBike Norge HOPPE på den uten at det ble så mye som en avskalling på den.

Så skal du ha en løpesykkel som varer fra barn til barn, og generasjon til generasjon så er det denne du skal ha.

Gå inn på min instagram (@frujacobsenno) for å se en søt liten video av minste frøkna på sykkelen sin. 

Har barna dine løpe/balanse sykkel? Har du erfaring med Firstbike sine sykler? 

Kommentarer
(Lest 84 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , , , ,

2 thoughts on “Det er vår, og tid for sykler

  1. FOr noen fine løpesykler. Dette er og blir genialt. De lærer balanse på en helt annen måte enn ved støttehjul og lærer seg derfor ofte lettere å sykle. Jeg elsker disse:) Min gutt på snart 3 er med meg på løpetur med sin løpesykkel. Genialt!!

  2. Så fine sykler. Jeg har vurdert å skaffe sånn til mellomstor, men har ikke kommet så langt ennå.. Kanskje i sommer..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.