Hverdagen

Det første foreldremøtet og indian summer

I går ble jeg voksen, jeg stod rett og slett i speilet før vi skulle dra og tenkte hvem er denne voksne damen som ser tilbake på meg? Hvor har årene gått? Når i alle dager ble jeg så gammel? Jeg husker jeg syntes folk på 28 var kjempe gamle når jeg var mindre, og i en alder av 26 var mora mi blitt kalt gamla og gammel kjærring av meg x-antall ganger allerede 🙂

I en alder av 28 år var jeg på mitt første foreldremøte. Jeg har vært på utallige slike møter i forbindelse med jobben, men nå var det min tur til å være en mamma på et slikt møte.

Lærte ikke så mye nytt egentlig, men hyggelig å se noen av de foreldrene jeg ikke ser sånn i det daglige under henting og levering i barnehagen.

blomst2

Svigers tilbragte dermed sin 3. bryllupsdag sammen med tre små viltre barnebarn, men de sa de hadde kost seg så da stoler jeg på det 🙂 Ungene hadde det i allefall storveis, mens vi var på møtet. Og når svigers kom hadde de jaggu med blomster til mor. Det er så kjekt at svigermor ikke liker å ha levende blomster hjemme. Jeg har nemlig super god plass til dem 😉

blomst1

I dag startet vi dagen kl 7.30, fikk i alle ungene mat og kledd på også var vi ute av døren ca 8.40 for å levere i barnehagen. Og ungene syntes det var så stas med alle edderkoppnettene med vanndråper på etter nattens fuktighet og tåke.

Så turen som bruker å ta 10 min, tok plutselig 20 min. Dette var jo som å trylle, for de dråpene var ikke der i går og det hadde ikke regnet 😛

Etter middagen tok vi oss en tur ut i hagen for å nyte det deilige Indian Summer været vi har vært så heldige å få. Både store og små koste seg ute med lek, husking og morro. Og for engangs skyld hadde jeg med speilrefleksen.

indian4

Klatremus i farta

indian3

Ringspill er kult!

indian2

Godt med en storesøster som kan hjelpe litt.

indian1

Typisk gutt: Bil er livet 🙂

Så etter noen timer var det tre rimelig slitne barn som gikk til sengs med grove vafler i magen og mange nye gode minner i hodene sine:) Helt herlig og akkurat slik det skal være.

Nå er det kvelden for mor også, tror ikke det blir så mye søvn for minstemor er allerede urolig i sengen sin 😛

Hva har dere gjort i dag? Har du vært på ditt første foreldremøte?

Kommentarer
(Lest 44 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.